2777
2789
عنوان

نی نی سایت براتون مفیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست

هم مفیده هم نیس.بیشتر سوالای بارداریمو تو گپ تلگرام میپرسم.اینجا زیاد شبیه سایت بارداری نیس متاسفانه 

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مفید که نمیدونم بوده یا نه

از وقتی میام تمیز تر شدم😂

چون ممکنه بخوان عکس یهویی بزارن خونه رو سعی میکنم همیشه مرتب نگه دارم😂😂😂

بغیر از اون نه

حتی گاهی به خودم میگم چرا میای عاخه

بعدم میگم چون معتادم😂

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اره خوبه حداقل سرم گرم میشه و از فکر و خیال قافل میشم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

جان بچم رو مدیون نی نی سایت هستم .افتادم رو خونریزی دکتر فقط شیاف داد هیچ تاثیری نداشت تا اینکه یکی از اعضا یه راهی بهم گفت خداروشکر خوب بود .برا همیشه مدیونش هستم ان شاء الله هر چی از خدا میخواد بهش بده

خدایا همه رو به آرزوی دلشون برسون🙏
کمتر مبان من واقعنی تنهام ک اینجا ماندگار شدم😑😑 ولی کمابیش هنوزم هفت هشت تایی هستن ک هر روز میان

کاربرای فعالی نیستن اصلا 

من تاپیکای قدیمی رو که میخونم میبینم جمعیت خیلی کم بوده

بیخودی میومدن سایت چه کار؟😶☹

💍♥ i said yes 

نی نی سایت عالی🌹 ...به شرطی که به تاپیک مفید و جالب ها سر بزنید  ..خوب هرکی یک سلیقه ی داره تو سایت دنبال سلیقه باب خودش  میگرده از تاپیک مفید دوستان استفاده میکنه..من خودم به شخصه از تاپیک ختم صلوات ذکر ها شرکت کردم خیلی روم تاثیر مثبتی گذاشته  دوست دارم هر شب چند ساعتی به تاپیک ها سر بزنم و برای حاجت روایی شون صلوات و ذکر  و قرآن بخونم ثواب آنها هم برمیگردد به خودم...وخوشحالم اینجا دوستانی خوب پیداکردم بهشون افتخار میکنم..✋😙😙🌹❤🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆