2777
2789
عنوان

جدال بین عقل و دلم (همسرم 😔

230 بازدید | 18 پست

سلام اگه فرزند نداشته باشید و همه چیز تقریبا خراب شده باشه فقط سر تفاوت اخلاقی و خانوادگی ! نه اعتیاد نه خیانت نه هرزگی!

بعد انقدر خراب که ...مشاور ها هم بگن جدایی فقط !

اونوقت چیکار میکنین 

حرف دل یا حرف عقل 

دلم حسرت میخوره ک چرا خراب شد 

عقل میگه دیگه دوستت نداره پس تلاش بی معنیه 

میشه برای زندگیم صلوات بفرستین 

توروخدا چیزی ازم نپرسین حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم تو شرایط شما بودم... ولی ازیجا به بعد فهمیدم دارم میسوزم ومیسازم... دیدم شوهرم قدر منو نمیدونه... حق طلاق گرفتم ازش و درشرف جدایی ام، هرچی التماس کرد هم برنگشتم... .. یه وقتایی سختم میشه ولی فقط بخاطر خودم این کارو کردم.... 

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
ولی من دوسش دارم ..

منم دوسش داشتم واون عاشقم بود، ولی زندگی جدی ترازاین حرفا هس... بازم هرجور خودت میدونی، شاید دلیل جدایی من وشما فرق داشته باشه

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

حرف مشاورو گوش ميدم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
میشه بگید دلیلش چی بوده 😔

بچه ننه بود، بی عرضه بود، بی نهااااایت دروغگو بود ومشکل اعصاب داشت(اسکیزوفرنی)