2777
2789
عنوان

خیلی زشته!!؟؟

188 بازدید | 28 پست

نظرتون در مورد یکی که چهار سال کنکور داده باشه و قبول نشده باشه اما بازم بخواد کنکور بده و به هدفش برسه چیه؟؟ خیلی زشته چندسال پشت کنکور بودن برای هدفی که خود طرف دوست داره؟ مثلا نمیگین طرف خنگه یا کم هوشه و از این جور حرفا؟؟یا اراده و پشتکارشو تحسین میکنین؟؟😔 

این دیگه اسمش پشتکار نیست 😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

من ارادش تحسین میکنم

دقیقا مثل دوستم از سال ۹۲ اولین کنکور داد تا ۹۵ دندانپزشکی لرستان قبول شد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوي كي زشته؟؟؟!!!!! نظر بقيه چه اهميتي داره؟؟؟ اون شخص ميخواد زندگي كنه راهشو خودش بايد انتخاب كنه. من به شخصه هيچ فكري نميكنم در موردش. هروقت به آرزوش رسيد از خوشحاليش خوشحال ميشم. همين

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

اصلا زشت نیست به نظر منفی هم گوش نده زشت اینه که 60 سالت بشه و ارزوهات و هدفات مرده باشن تو هیچیت از بقیه کمتر نیست تو فقط بنا به شرایط یکم دیرتر دانشگاه رفتی همین کنکور هیچ ربطی به سطح هوش نداره هرکی میگه کم هوشی از حسادت و سطح فهم پایینشه خودتو بشناس  

این زشته که حرف بقیه واست مهم باشه

اذیت میکنن چیکار کنم😔 چند ساله که بیخیال حرف مردمم وگرنه همون سال  و دوم میرفتم یه رشته ی دیگه که دوست ندارم 

اما گوشمو بستم و بازم ادامه دادم 

پس چیه؟😔 شاید واقعا هدفشو دوست داشته باشه اما هر سال نشده که بهش برسه 😔😔😔

ببین نظرها متفاوته

به نظر من حیفه که ادم عمرش رو پای این هدف بذاره

من جای اون شخص بودم حتما یه کاری پیدا میکردم و در کنارش درسمم میخوندم تا قبول شم

اینکه ۴سال بمونم و درجا بزنم رو دوست ندارم واقعا

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....