2777
2789
عنوان

خیلی زشته!!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست

تلاش کردن زشت نیست، 

ولی من پشتکارشو تحسین نمیکنم، عمر و جوونی رو هدر دادنه به نظرم...

اینهمه آدم تلاش میکنه، میره رشته ای که فکر میکرده آرزوشه و بعد برای خیلیا پیش میاد که میبینن این اون چیزی نیست که فکر میکردن 

آرزوتو آپدیت کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زشت نیست به نظر منفی هم گوش نده زشت اینه که 60 سالت بشه و ارزوهات و هدفات مرده باشن تو هیچیت از ...

این دقیقا همون دلیلیه که من دارم بخاطرش تلاش میکنم 

نمیخوام حسرت بخورم 

نمیخوام اگه چند سال دیگه یکی رو دیدم که شغل ارزوهای منو داره به عالمه حسرت بیاد تو دلم 😔

هر چند اذیتم میکنن 

نگاه ها ازارم میدن انگار دارن به یه ادم بدبخت و قابل ترحم نگاه میکنن 

هوش منو میبرن زیر سوال 😔😔😔

این دقیقا همون دلیلیه که من دارم بخاطرش تلاش میکنم  نمیخوام حسرت بخورم  نمیخوام اگه چند ...

ته تهش امسالم قبول نمیشی سال بعد با قبول شدنت مشت محکم میزنی تو دهن همشون عزیزم

تلاش کردن زشت نیست،  ولی من پشتکارشو تحسین نمیکنم، عمر و جوونی رو هدر دادنه به نظرم... اینهمه ...

خیلی تحقیق کردم راجع به رشته های دیگه اما فهمیدم که نمیتونم اونارو بخونم 😔

جوونیم سلامتیم عمرم همه چیم رفت اما میدونم اگه بهش نرسم وضعم خیلی بدتر میشه دیگه واقعا افسرده میشم 

نمیتونم چیزی رو که چند ساله دارم براش وقت میزارم یهو بزارم کنار 😔

کاش ادمای اطرافم من و کنکوری های دیگه رو درک میکردن 

کاش کاری به کارمون نداشتن 

کاش روز اعلام نتایج پشت سر هم زنگ نمیردن 

چرا ولمون نمیکنن!!!؟؟😔😔😔😔

ته تهش امسالم قبول نمیشی سال بعد با قبول شدنت مشت محکم میزنی تو دهن همشون عزیزم

یعنی مییییشه؟؟؟؟؟!!!!!  پست پایینم رو بخونین😔😔😔 

از تلاش کردنم اذیت نمیشم اما کاش ولم میکردن که با خیال راحت درسمو بخونم و به ارزوهام برسم😔

حسرت خوردن خیلی سخته نمیخوام حسرت بخورم 😔

یعنی مییییشه؟؟؟؟؟!!!!!  پست پایینم رو بخونین😔😔😔  از تلاش کردنم اذیت نمیشم اما کاش ولم ...

اونا ولت نمیکنن چون موفقیتتو نمیخوان توهم هدفتو ول نکن بالاخره موفق میشی

خیلی تحقیق کردم راجع به رشته های دیگه اما فهمیدم که نمیتونم اونارو بخونم 😔 جوونیم سلامتیم عمرم همه ...

آخی عزیزم، این مردم به هیچ وجه ول کن نیستن، بعدشم دنبال کار کردن و ازدواج و خونه خریدن و بچه دار شدن و کوفت و زهر مار زنگی آدمن 

اگه انقدر هدفت برات عزیزه، اگه انقدر ازش مطمئنی، اگه میدونی که خدا نکرده اونم به خاطر حرف مردم نیست، 

بجنگ براش و بدون که موفق میشی 

خدا به همراهت عزیزم