2777
2789
عنوان

توهين و فش در بانك ملي

175 بازدید | 12 پست

رفتم بانك ملي شعبه كارگشا كار اداري داشتم صف بود و نگهبانا به مرزم فش ميدادن و حول ميدادن

هيچ كسم صداش در نميومد 

واقعا جاي تاسف ه 

زنگ زدم بازرسي و حراست بانك ملي گفت نيرو ندارن حق دارن ،حق دارن فش بدن

يكي از منصدي هاي باجه كه فش ناموسي ميداد 

از صب اعصابم خورده 

واقعا خیلی مضخرفن شعبه مهراباد بانک ملتم همینه 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عاشق غلط املاییات شدم صد کلمه نوشتی صدو یکیش غلطه

من ۹ تا غلط ازش گرفتم 😐😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
يبار كارمند بانك ملي كارم رو انجام نداد زنگ زديم حراست( البته نميدونستيم بايد به كجا اطلاع بديم) ...

الان اصلا اينطور نبود

كارمنداي بانك به تازگي از وزير اقتصاد بيشتر خودشون و قبول دارن

مثل منشي دكترا كه ميشه دكتر و هضم كرد ولي اونا نه خيلي شاخ ن

افرين به تو  محتوا رو رها كردي چسبيدي به غلط املايي.  احتمالا بايد خيلي ارم سطح بالايي ب ...

وقتی یه مطلبی ایرادهای بزرگ و فاحش داشته باشه از اصل ماجرا منحرف میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خيلي ادم انرژي منفي هستي  دقيقا با نداي الله اكبر دلم و شكستي و برات انرژي كه لايق شي فرستادم

دستت درد نکنه