2777
2789
عنوان

چرا انقد نی نی سایت عجیب شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست

حالا هیچوقتم وارد تاپیک خیانت و منفی نمیشم هااا...

ولی دیروز عنوانشو خوندم رفتم تو تاپیک 

پشیمون شدم..... پشت دستمو داغ کردم دیگه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک خیانت بود منم نظرمو دادم ،داشتن منو میخوردن🤔 همش دعوا دارن خانمهای اینجا بلانسبت عده ی مع ...

واقعا چرا اینطور شده؟تاپیکهای قدیمی تر رو میخونی پر از احترامه ولی الان کافیه یه کلمه بگی

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ولی قکر میکنم کسی بلد باشه دریغ نمیکنه.احساس میکنم خیلی خانوماش دلسوز و مهربونن.

اینکه خانومای دلسوز زیادن اینجا من اصلا منکر نمیشم فدات شم..اما متاسفانه یا کمتر میان یا دیگه حال و حوصله جواب دادن ندارن😞

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
واقعا چرا اینطور شده؟تاپیکهای قدیمی تر رو میخونی پر از احترامه ولی الان کافیه یه کلمه بگی

مردم بی اعصاب شدن...والله تو اکثر تاپیکها میبینم که اکثرا به استارتر میگن طلاق بگیر .....اون زد تو هم بزن تو دهنش....

تو هم خیانت میکردی و این حرفااا.... با همشونم مخالفم ولی متاسفانه کاری نمیشه کرد

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
دقیقا اصلا لحن صحبت کردن تاپیکای قدیمی با الان قابل مقایسه نیست همه خیلی مودب با هم حرف زدن .همو راه ...

خییییلی آدم لذت میبرد ولی الان همه چی هست جز احترام

واقعا منم چند سال پیش عضو بودم تاپیکای اون زمانا کجا  و پربازدیدای الان کجا ، اصلا انقد مودب باهم حرف می زدن الان فقط منتظر یه حرفن تا دعوا درست شه ، البته بلانسبت معدود کاربرای خوب

مردم بی اعصاب شدن...والله تو اکثر تاپیکها میبینم که اکثرا به استارتر میگن طلاق بگیر .....اون زد تو ه ...

دقیقا..به جای اینکه یه راهکار خوب و مفید ارائه بدن همه اولین چیزی که میگن طلاق...البته همه رونمیگم یسریا  

واقعا منم چند سال پیش عضو بودم تاپیکای اون زمانا کجا  و پربازدیدای الان کجا ، اصلا انقد مودب با ...

بخدا اونا رو که میبینی و با الان مقایسه میکنی انگار از یه سیاره دیگه بودن🤦

دقیقا بلانسبت خوبا

آره کللی مهربوون باهم حرف می زدن😊 

😞