2777
2789

با۲۲سال سن دوست پسر نداشتم تا الان ک ازدواج کردم😕

یه بار یه گروه داشتیم تو واتساپ،که خب پسر هم قاطیشون بود ولی درحد جک و حرفای چرت و پرت و خنده و شوخی،چیز خاصی نبود

با پسرای همسنمم تنها جایی نبودم تنهاحرف نزدم تنها جایی نرفتم

یجوری بودم ک حس خوبی ب پسرا نداشتم😐الانم اینطوریم استرس میگیرم بخام با یه پسر حرف بزنم یا مثلا برم یه مغازه ک فروشندش مرده یا اینکه چندتا پسر رو یجا باهم ببینم بخام نزدیکشون بشم

چیکا کنم😐نشونه چیه اینا🙄🙄🤔🤔🤔😕😕😕

ینی من خیلی بی کلاسم ک دوس پسر نداشتم و با کسی سر قرار نرفتم و با کسی تلفنی حرف نزدم و چت نکردم😐😐😐😐

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونه ی اضطرابه

بستگی داره کلاسو چی تعریف کنی واسه خودت

ولی قطعن نشونه ی اضطرابه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چه ربطی به بی کلاسی داره:/ فقط رو اعتماد به نفست کار کن پسرا لولو نیستن

والا هرکیو میبینم صدتا دوس پسر عوض کرده😐ادعای با کلاسی و زرنگی میکنه😐🙄

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡