2777
2789
عنوان

بارداری۱۶سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست
شوهرت چن سالشه حالتو خریدارم😄😍

۲۱ سالشع🤪

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
ایشالا همه چیز واست خوب پیش بره عزیزم از ته قلبم برات اینو آرزو میکنم♥️

الهی. ان شاء الله که به سلامت بگذرونی این دوران رو 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنت خیلی کمه احتمالا بازم بیوفته بچت

خدا نکنه هیچ وقت به زن باردار این حرفو نزن مگه قدیم از 14 سالگی فردو فرت بچه می آوردن بچشون می افتاد آن شاالله به سلامت زایمان میکنه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
وا چرا میترسونیش عجب ملتی شدیم خدایا😭😭😭

بیخیال عزیزم برام مهم نیست فدات شم😘

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

درسته از ۱۸ سال به بعد سن مناسب بارداریه... ولی خب مامان ها ومادربزرگ های ما قدیمی همه سن کم ازدواج میکردن وخداروشکر بچه هاشونن سالمن ..عزیز اصلا استرس نداشته باش خودت تقویت کن استرس از همه چی بدتره

بابا جاریه من شونزده حامله بود هفده دنیا اومد..بعد یسال دوباره ناخاسته باردارشد الان بیست سالشه دوتا بچه داره..مشکلی هم نداره نگران نباش..فقط میگم اوففف به کسایی که میترسونین..حتی اگه چیزیش نشه با استرسی که بهش وارد میکنید یچیش میشه خدانکرده

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
اخه از خودم نمیگم مشاور رفته بودیم واسه ازدواج گفت بچه بزارین بعد 20به بعد قبلش اصلا فکر بچه نکنید چ ...

اره یکی از همسایه های ما عروسش ۱۵سالش بود و باردار شد کلا زیر نظر دکتر بود و اذیت شد اما ۱۸ به بعد دیگ دکتر میگ حتی زایمانم راحته

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خدا نکنه هیچ وقت به زن باردار این حرفو نزن مگه قدیم از 14 سالگی فردو فرت بچه می آوردن بچشون می افتاد ...

ایشالا ولی مشاور ازدواج رفته بودیم گفت قبل ۲۰فکر بچه نکنید چون رحم هنوز ضعیفه و امادگی بچه نگه داشتن نداره

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
درسته از ۱۸ سال به بعد سن مناسب بارداریه... ولی خب مامان ها ومادربزرگ های ما قدیمی همه سن کم ازدواج ...

آره درسته تفکر منم اینجوریه 

به امید خدا که از پسش بر میام 

مرسی ازت ❤

منم 1۶سالگی باردار شدم . بعضی وقتا میگم کاش اینقدر زود بچه دار نمی‌شدم . 

وااا از نظر منکه خیلی خوبع

درسته سختیای خودشو داره ولی تفاوت سنی کم عالیه

نبابا چیزی نیس خودت مواظب باش چیز سنگین بلند نکنی زیاد کار نکن چیزی نمیشه منم ۱۷ بودم حامله شدم  ...

الان بچتون چند سالشع؟؟

ایشالا ولی مشاور ازدواج رفته بودیم گفت قبل ۲۰فکر بچه نکنید چون رحم هنوز ضعیفه و امادگی بچه نگه داشتن ...

مشاور که همیشه درست نمیگه قبلا میگفتن بالای 35 زن بچه بیاره مشکل دار میشه الان خدا زده تو دهنشون همه ی بازیگرا دارن بالای 40 سال بچه میارن سالم و بی نقص فقط زورشون به مردم عادی میرسه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

استارتر منم سن کم ازدواج کردم و باردار شدم

تجربه ی سقط نداشتم

بچه هامم سالم دنیا اومدن شکر خدا

فقط خودت رو تقویت کن و کار سخت انجام نده

ان شالله یه نی نی سالم میاد بغلت

فقط حواست باشه بعد زایمان تا 3 4 سال جلوگیری سفت و سخت داشته باشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ان شاء الله هرچی زودتر خوب و خوش  بسلامتی تو بغلت ببینی نی نی تو    برام دعا کن . &n ...

مرسی

انشالله شماهم به زودی یه نی نی خوشگل مشگل بغلتون می گیرین خدابزرگه