سلام من سه ماهه دیگه ۱۷سالم میشه. یک سال و ۴ماه میشه ازدواج کردم هم خودم هم همسرم بچه خیلی دوست داریم ۵ماه بعد از عروسی ناخواسته باردارشدم و خوشحال بودم اما متاسفانه سر یه اتفاقی سقط شد
تا اینکه طبیعی جلوگیری کردم و خلاصه ۷.۸ماه بعد دوباره حامله شدم والان تو ۱۳هفته هستم سونو ان تی دادم همه چی خوبه خداروشکر
اما بازم خیلی استرس دارم میترسم لطفا کمکم کنید
یکم از تجربیاتتون بگین
برا زایمانم مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟!!
ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درسته از ۱۸ سال به بعد سن مناسب بارداریه... ولی خب مامان ها ومادربزرگ های ما قدیمی همه سن کم ازدواج میکردن وخداروشکر بچه هاشونن سالمن ..عزیز اصلا استرس نداشته باش خودت تقویت کن استرس از همه چی بدتره
بابا جاریه من شونزده حامله بود هفده دنیا اومد..بعد یسال دوباره ناخاسته باردارشد الان بیست سالشه دوتا بچه داره..مشکلی هم نداره نگران نباش..فقط میگم اوففف به کسایی که میترسونین..حتی اگه چیزیش نشه با استرسی که بهش وارد میکنید یچیش میشه خدانکرده
هرکس میخواد حضرت محمد ص اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
ایشالا ولی مشاور ازدواج رفته بودیم گفت قبل ۲۰فکر بچه نکنید چون رحم هنوز ضعیفه و امادگی بچه نگه داشتن ...
مشاور که همیشه درست نمیگه قبلا میگفتن بالای 35 زن بچه بیاره مشکل دار میشه الان خدا زده تو دهنشون همه ی بازیگرا دارن بالای 40 سال بچه میارن سالم و بی نقص فقط زورشون به مردم عادی میرسه
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
فقط حواست باشه بعد زایمان تا 3 4 سال جلوگیری سفت و سخت داشته باشی
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔