2777
2789
عنوان

بارداری۱۶سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست
اخه از خودم نمیگم مشاور رفته بودیم واسه ازدواج گفت بچه بزارین بعد 20به بعد قبلش اصلا فکر بچه نکنید چ ...

عزیزم ایشون الان بارداره،دونستن حرفای مشاور شما چه کمکی بهشون میکنه جز این که استرس بگیره؟ اگه واقعا نگران ایشونی نباید بهش استرس بدی🌹، ضمن اینکه مشاور بهتره تو کار متخصص زنان و زایمان دخالت نکنه،مشاور اگه حرفه ای باشه فقط از طرف خودش و علمی که داره حرف میزنه نه در مورد چیزی که تخصصشو نداره،بنده هم روانشناسم هرگز به خودم اجازه نمیدم در مورد سن بارداری مراجعینم نظر بدم! نه اینکه بگم حرف مشاور اشتباه بوده یا نبوده منظورم اینه باید بذارن هر کس تو حیطه ی تخصصی خودش و سر جای خودش باشه، الان این خانم بارداره و فقط باید آرامش داشته باشه و زیر نظر متخصص مراقب خودش و بچش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ازدواج سن پایین خیلی مخالفم دیگه چه برسه به زود بچه دار شدن ولی واقعا نمیفهمم این آدم هایی که ...

ممنونم واقعا

چشم حتما

التماس دعا 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
۴سالشه یه توراهیم دارم شکر خدا . ایشالا که اینیکی هم سالم میاد بغلم🤲🤲🤲

انشالله به سلامتی 

این نی نی پسره یا دختر؟؟

توراهی چیه عزیزم

ببخشید میپرسم آخه من بچع خیلی دوست دارم

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

انگار همه باید به طبع و مزاق بقیه زندگی کنن الان دیر ازدواج کردن ودیر بچه دار شدن یه جورایی باکلاسی به حساب میاد پس چرا آمار طلاق و نازایی آنقدر زیاد شده؟ هرکسی تو هر سنی که دوست داشت میتونه ازدواج کنه و بچه دار بشه استارتر الان دوست داشته بچه دار بشه دلیل نمیشه به خاطر دیدگاه دیگران بزاره 10 سال دیگه بچه بیاره که چی سنش بالا بره بهتره هرکسی برای خودش زندگی میکنه 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
انشالله به سلامتی  این نی نی پسره یا دختر؟؟ توراهی چیه عزیزم ببخشید میپرسم آخه من بچع خیلی د ...

اولی دخمله این یکیم خدا بخوا د پسره آنومالی گف پسر زیاد نترسون خودتو مراقبت کن ازخودت ایشالا ک سالم میاد بغلت عزیزم 😍😍😘😘الان ۲۲سالمه

❤️

مامان منم منو ۱۷ سالگی ب دنیا اورد. داداشمو ۱۶ سالگی. فقط خودتو تقویت کن و مواظب خودت باش مامان کوو ...

مامان منم ۱۵سالش بود منو به دنیا آورد اولیشون هستم

اما بعد ازاون اولین دختر تو فامیل بودم که ۱۵سالگی ازدواج کردم اونم کاملا سنتی بود خداروشکر همه چی خوبه اما یه مدت بخاطر سقط قبلیم خیلی اعصابم داغون بود میترسیدم اما الان خداروشکر تو ماه هفتم هستم و همه چی خوب بوده

شما چند سالتونه و چند وقته اقدامین؟

انشالله به امید خدا به همین زودیا مامان میشی فقط امیدت به خدا باشه و ازافکار منفی دورباش .مطمئن باش موفق میشی ❤

مامان منم ۱۵سالش بود منو به دنیا آورد اولیشون هستم اما بعد ازاون اولین دختر تو فامیل بودم که ۱۵سالگ ...

من ۲۳ سالمه ۵ ماهه ازدواج کردم ولی بچه دوس داشتم از اول جلوگیری نکردم. اول ابان باردار شدم ولی چند روز بعد از اونکه فهمیدم سقط شد.

من ۲۳ سالمه ۵ ماهه ازدواج کردم ولی بچه دوس داشتم از اول جلوگیری نکردم. اول ابان باردار شدم ولی چند ر ...

الهی عزیز دلم منم از اول ازدواج جلوگیری نکردم ۶ماه بعدش باردار شدم سه ماهه بود که سقط شد متاسفانه سر یه اشتباه بچه گانه خودم

خداروشکر عزیزم مشکلی نداری

انشالله ماه دیگه دوباره باردار میشی