2777
2789
عنوان

بارداری۱۶سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست

ان شاء الله هرچی زودتر خوب و خوش  بسلامتی تو بغلت ببینی نی نی تو    برام دعا کن .

ان شاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترین ها رو بهتون بده 

..برا منم دعا کنید لطفا.....  انتقال جنین انجام دادم دعا کنید مثبت بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله ‌.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن چون این مدت گذشته از سقط اما عزیزم در مورد رابطتت خیلی مراقب باش اصلا نزار دخول زیاد باشه 

گرمیجات نخور

اگ دوباره چیزی بشه داغون میشی 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
زن داداش من دقیقا سن تو بود.زایمان طبیعی به وقت و بسیار راحتی داشت.از این نظرا نگران نباش.فقط مواظب ...

واقعا!!

مرسی عزیزم❤😘

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

من زن داداشم متولد ۶۴ بود سال ۹۵ بچش ۴ ماه نیم بود که سقط شد رحمش لغزنده بود بچه نتونست نگه داره این دکتر گفته بود !

دیکه تا اینکه پارسال سال ۹۸ ی پسر خوشگل آورد اما دوران زایمانش خیلی سختی کشید به خاطر لغزنده بودن رحمش ۹ ماه همش تو خونه تو تخت بود مادرش ازش موظبت می‌کرد بیرون اصلا نمیرفت و مدام هفته یکی دوبار هم آمپول توی بازوش میزدن 

عزیزم الان که بارداری دیگه به چیزای نگران کننده فکر نکن، سعی کن خودتو تقویت کنی و حسابی هوای خودتو داشته باشی،به خودت استرس نده و سعی کن آرامش داشته باشی انشاءالله مشکلی پیش نمیاد،کاش تاپیکتو قفل کنی،ممکنه باعث ناراحتیت بشن و این برای خودت و بچت خوب نیست

دیگه الان وقت پرسیدن این سوالا نیست ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد

مرسی

انشالله

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
وا چرا میترسونیش عجب ملتی شدیم خدایا😭😭😭

اخه از خودم نمیگم مشاور رفته بودیم واسه ازدواج گفت بچه بزارین بعد 20به بعد قبلش اصلا فکر بچه نکنید چون رحم هنوز ضعیفه و احتما 80%سخت میشه😕

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
ان شاء الله هرچی زودتر خوب و خوش  بسلامتی تو بغلت ببینی نی نی تو    برام دعا کن . &n ...

ایشالا همه چیز واست خوب پیش بره عزیزم از ته قلبم برات اینو آرزو میکنم♥️

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

من با ازدواج سن پایین خیلی مخالفم دیگه چه برسه به زود بچه دار شدن

ولی واقعا نمیفهمم این آدم هایی که اینقدر راحت به یه مادر میگن بچت میفته بویی از انسانیت نبردن

عزیزم انشالله که کوچولوت صحیح و سالم بیاد بغلت ولی خیلی خودتو تقویت کن که بدنت کم نیاره

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
وای خدااا چقد کوچولویی

خخخخ از لحاظ سنی آره ولی از نظر قد و جثه و چیزای دیگه خیلیم خانومم😎😉