2777
2789
عنوان

بعد از سزارین چی بپوشم؟

557 بازدید | 25 پست

سلام

میخوام راحت باشم و مرتب به نظر برسم خصوصا که پدرشوهرم و دوتا مرد نامحرم هم هستن.به نظرتون برم پیراهن نخی بلند بدوزم یا دامن بخرم با بلیز بپوشم؟از این دامن رنگی ها که مد شده خیلی دوست دارم که جلوش دکمه داره.نمیشه عکس گذاشت وگرنه میزاشتم عکسش رو 

پیراهن نخی های آماده وسطشون کش دوزی شده الان اذیتم میکنن نمیپوشم یعنی کششون میفته روی شکم ،واسه همین میگم بدم بدوزن برام که کش نداشته باشه.

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کش رو شکم بعد سزارین اذیت نمیکنه. جای بخیه ک پایینه شکمه

نه خوب میترسم شکمم کوچیک نشه ،کشش باز کشیده بشه،زشت بشه توی تنم 😁😁

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
نه خوب میترسم شکمم کوچیک نشه ،کشش باز کشیده بشه،زشت بشه توی تنم 😁😁

گلی یادت میمونه قبل عمل واسه من دعا کنی؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
پیراهن شیردهی بخر که هم راحت باشی هم میخوای شیر بدی اذیت نشی

👏🏻👏🏻🙏🏻

گلی یادت میمونه قبل عمل واسه من دعا کنی؟

حتما عزیزم🙏🏻 یه اسم بگو تا توی ذهنم بمونه البته اگه قابل باشم 

واااا چرا میان؟؟؟؟ یعنی بیان میمونن؟؟

اره 🥺 بچه ی اولم که تا یک‌هفته نهار و شام بودن،مثلا صبح میرفتن سر کار ظهر می اومدن دوباره پدرشوهرم میرفت شب برمیگشت بقیه بودن،خودشون میپختن و میخوردن و ....دیگه آخر شب میرفتن،بعدشم هر روز که نه ولی هفته ای سه چهار بار عصر می اومدن تا یه مدت،افسردگی گرفتم 😭😭😭

حالا این یکی نمیدونم به خاطر کرونا شاید کمتر بیان اما میدونم که نیومدن تو کار نیست  

اسمم فاطمه س مرسی

🌺🌺انشالله که به سلامتی به دنیا بیاری بچت رو.انشالله که یادم میمونی🙏🏻🙏🏻🙏🏻شما هم منو دعا کن