2777
2789
عنوان

به آخر رسیدم بیاین لطفا

193 بازدید | 51 پست

در حد یه کلمه یا جمله کوتاه توروخدا از تجربه خودتون و اطرافیانتون بگین برام خیلی مهمه من میخوام برم پیکرتراشی کلافه شدم سه بار نوبت گرفتم پشیمون شدم اونایی ک انجام دادن بیان نتیجشو بگن لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ب شدت دلم میخواد اما شرایط مالیشو ندارم فعلا ... جایی سرمایه گذاری کردم ... 

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
منم ب شدت دلم میخواد اما شرایط مالیشو ندارم فعلا ... جایی سرمایه گذاری کردم ... 

ببین من واقعا نمیدونم افرادی ک میگن ورزش کن چرا فک میکنن من اولین گزینم لیپوماتیکه 

من هر چقد ورزش کنم کل بدنمم اب شه با سنم نمیتونم با ورزش پروتز کنم که 

من زیرشکمم براثر ورزش اویزوون و شل شده اعصابم خیلی خورده به خاطر کرونام نمیتونم هیچ غلطی بکنم بدنساز ...

من به مربیم گفتم میخوام برم لیپوماتیک گفت اصلن به هیچ وجه اینا بعدش گفتم ورزش کردم با اویزونی پوستم چیکار کنم گفت میری عمل میکنی اون موقع 

نمیدونم چه فرقی داشت قبل و بعدش قرار برم زیر تیغ با همون قیمت 

ببین من واقعا نمیدونم افرادی ک میگن ورزش کن چرا فک میکنن من اولین گزینم لیپوماتیکه  من هر چقد ...

من کاملا درکت میکنم .. اگه شرایطشو داری برو حتما ... 

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
چون رفتم یه سال نیم شیکمم تو رفت اما متاسفانه باس نم کاملا اب شد 

عزیزم من فامیل خودم این عمل و انجام داد دور از جون شما تو اتاق عمل فوت کرد، ریسکش خیلی بالاس مراقب باشید ❤️ 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️