من سه سال قبل با مخالفتای شدید خانوادم با همسرم ازدواج کردیم و خوبیم با هم.تو نامزدی ما رفتیم واسه خرید فرش و تیکه های بزرگی که شوهرم قرار بود بخره...از اول با همسرم قرار گذاشتیم کسی رو برای خرید نبریم چون نظر خودمون مهم تره از همه..ما رفتیم خریدیم و اینا بعد چند روز خونه مامان من بودیم خواهرم و زنداداشم هم بودن منو مامانم از خرید وسایل ریزه که بعهده ما بود اومدیم باذوق با شوهرم نشسته بودیم نگاه میکردیم وسایلو بعد خواهرم بد بد نگاه میکرد به شوهرم شوهرمم گفت چیزی شده..خواهرمم با عصبانیت گفت حالا بعدا بهت نشون میدم چیه!شوهرمم بهش برخورد و اینا یه چندروزی قهر بودن باهم..بعد آشتی کردن و ما رفتیم سر خونه زندگی حالا امروز زنداداشم یدفه از دهنش پرید که آره نسرین اینا ما رو نبردن برای خرید خواهرت اومد پیش من درد دل کرد که ناراحتم فلان بخاطر همین با شوهرم دعوا راه انداختن که هنوزم هنوزه از یاد شوهرم نرفته که چطور غرورشو خرد کردن..شما مگه واسه خرید وسایلایی ک داماد میخره کسی رو میبرین واقعا..😔
تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمدونم چکار کنم باهاشون..الانم ک فهمیدم خاهرم عمدا و بخاط وسایل اونجوری رفتار کرد دیگه داغون شدم..شوهر من یکم زود از کوره در میره الان دیگه..انقد به پرو پاش پیچیدن.......اما باز هم ولشون نمیکنه و با محبته باهاشون همه کار میکنه براشون حتی همین خواهرم...اما دیگ نمیخام اینجوری باشه و شوهرمو یه ادم احمق فرض کنن کم بلا سرش نیاوردن وای خدا چقد دلم پره
تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
دیه دورو زمونه عوض شده چ ربطی داره شما اینجوری دوس داشتید دیه شایدم حسودی میکنه از رو دوس داشتن انق ...
چی بگم..هنوزم عقدش تو دلشونه ک شما ما رو نبردین..حتی اینه شمعدونمو اوردم گفتن چقد زشته..درصورتی که خودم خیلی دوسش دارم و جنسشم برنجه..اصلا متوجه نمیشن که دیگ گذشته و الان نباید با من و یا شوهرم بدرفتاری کنن و تیکه بندازن بی محلی کنن تحقیر کنن..