2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
خب مگه تو یه خونه ان؟ من خونه بابام ک میرم،ینی هنوز عقدم،خونه خودشون نمیرم اونام زیاد نمیان

نه جدان اما خواهرم بیشتر اونجاس زنداداشمم گاهی میاد..اما خب دیگ فایده نداره خیلی پر شدن پدر مادرم هم

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ناراحت نباش مردم توقع زیاد دارن 

نمدونم چکار کنم باهاشون..الانم ک فهمیدم خاهرم عمدا و بخاط وسایل اونجوری رفتار کرد دیگه داغون شدم..شوهر من یکم زود از کوره در میره الان دیگه..انقد به پرو پاش پیچیدن.......اما باز هم ولشون نمیکنه و با محبته باهاشون همه کار میکنه براشون حتی همین خواهرم...اما دیگ نمیخام اینجوری باشه و شوهرمو یه ادم احمق فرض کنن کم بلا سرش نیاوردن وای خدا چقد دلم پره

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
مگه دست منه عزیزم باباش نباشه نمیتونه 

ادا درمیاره شوهرت، خدایی نکرده پدرشوهرت فوت کنه شوهرت میخاد چیکارکنه؟ تک پسره؟

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿
من فکرم نمیکردم همه این سالا بخاطر حرفای اون خانوادم با شوهرم اینجورین..خیلی ازش دفاع کردم..دلم برای ...

میدونم چی میگ، ولی باید جدی باخاهرت حرف بزنی اونا از چشم شوهرت میبینن فک میکنن اون نزاشته ک خاهرت بیاد شاید سراونه با شوهرت بده، خاهرتو قانع کن ک بیخیال بشه و خودت خاستی اینجوری

ادا درمیاره شوهرت، خدایی نکرده پدرشوهرت فوت کنه شوهرت میخاد چیکارکنه؟ تک پسره؟

نه یه داداش داره خیلی وابستست فقط هم سلیقه اون قبول داره خونه و ماشین ما هم کلا به اسم اونه پول ما اسم اون 

من نه منم نه من منم😎
رفت و آمد باهاشون کم کن دوری دوستی عزیزم 

یروز نیام مامانم قهر میکنه باهام..بعدش شوهرم بیاد باهاش حرف نمیزنه

میدونم چی میگ، ولی باید جدی باخاهرت حرف بزنی اونا از چشم شوهرت میبینن فک میکنن اون نزاشته ک خاهرت بی ...

اصن قانع نمیشن میگن حق با ما بوده مگه تو بی خانواده بودی😐

پس باهاشون سر سنگین باش جواب خواهرتم بده فکر نکنه بلد نیستی 

قبل خواستگاری پدرشوهرم ک اومد با بابام حرف بزنه راضیش کنه بابام بهش گفته بود پسر تو دنبال جا میگرده😔روز بعدش شوهرم اومد پیش مامانم گریه کرد گفت

این چه حرفیه زدین مگه من چه گناهی کردم..

شوهرم همه این حرفا رو یادشه اما بازم محبت میکنه بهشون سر میزنه کاری باشه انجام میده...خدایا نمدونم چکار کنم واقعا باهاشون

نه یه داداش داره خیلی وابستست فقط هم سلیقه اون قبول داره خونه و ماشین ما هم کلا به اسم اونه پول ما ا ...

چرا ب اسم اون؟ نکنید این کارارو بعدا واستون مشگل میش

اصن قانع نمیشن میگن حق با ما بوده مگه تو بی خانواده بودی😐

دیه دورو زمونه عوض شده چ ربطی داره شما اینجوری دوس داشتید دیه

شایدم حسودی میکنه از رو دوس داشتن انقدر کشش نمیدن ک

دیه دورو زمونه عوض شده چ ربطی داره شما اینجوری دوس داشتید دیه شایدم حسودی میکنه از رو دوس داشتن انق ...

چی بگم..هنوزم عقدش تو دلشونه ک شما ما رو نبردین..حتی اینه شمعدونمو اوردم گفتن چقد زشته..درصورتی که خودم خیلی دوسش دارم و جنسشم برنجه..اصلا متوجه نمیشن که دیگ گذشته و الان نباید با من و یا شوهرم بدرفتاری کنن و تیکه بندازن بی محلی کنن تحقیر کنن..