2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست

الان برادرم میخاد ازدواج کنه خانواده دختره مخالفن کل حرفایی که خانواده من به شوهرم زدن اونا به خانواده من گفتن....واقعا دنیا دار مکافاته انقد که دل شوهرمو شکستن....

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

والا جوون های الان خودسر شدیم

باید حرمت بزرگترا رو نگه داشت و اونارم برد خرید

اما ب سلیقه خودتون بخرید

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما بعد ۴ سال کوفت هم میخوایم بخریم باید ننه بابای شوهر ببریم😡

واقن؟ عیب نداره ولی از اول نباید میزاشتی

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿
هیچوقت فکر نمیکردم این خواهرم باشه که همه رو پر کرده اونم بخاطر یه خرید وسایلی که من باید قبول میکرد ...

بعضی مادرا و خواهرا از صدتا دشمن بدترن. خواهرشوهر بزرگ من ی تنه باعث و بانی تمام ناراحتی و مشکلای خانوادس ولی انقد آب زیر کاهه کسی نمیفهمه. انقد حسوده که نگو آخر سرم به قدری خواهر کوچیکشو اذیت کرد اومد تمام عوضی بازیاشو پیش من لوداد. این چه خواهریه آخه😯😯😯

منو شوهرمم همه وسایل هامونو ۲تایی خریدیم حتی ۲تایی رفتیم آزمایش ۲تایی رفتیم واسه عقد وقت گرفتیم ۲تایی حلقه خریدیم ۲تایی انگشتر نامزدی خریدیم هیچ کس هم سرسوزن دخالت نکرد 

ما خوبیم با هم اما هربار که میاد اینجا یه وقتایی حرف الکی میزنن تیکه میندازن بی محلی میکنن..منم روم ...

عزیزم منم وضعم مشابه توئه

زنداداشم همش باد داره ک منو نبردی واسه خریدات

اخه هم بیشتر وقتا کار داشت،هم وقتی میان میخوان نظرشونو تحمیل کنن و من چیزه چرت بخرم،همشو با شوهرم رفتم

هنوزم میگن اعصابمم خورد میشه ولی کاری ک نمیشه کرد

تازه هرچیم میخرم اگه شبیه اون باشه کلی قیافه میگیره ک شکل منه😑

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بیخیال باو اصن محل نده خودت با ابجیت حرف بزن قایمکی بگو بسته دیه تموم شد رفت

من فکرم نمیکردم همه این سالا بخاطر حرفای اون خانوادم با شوهرم اینجورین..خیلی ازش دفاع کردم..دلم برای خودم میسوزه..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
عزیزم منم وضعم مشابه توئه زنداداشم همش باد داره ک منو نبردی واسه خریدات اخه هم بیشتر وقتا کار داشت ...

من دوسال نیمه خونه خودمم اما هر روز تکرار میکنن..واقعا اگه میتونستم دیگه قطع رابطه میکردم😔

من دوسال نیمه خونه خودمم اما هر روز تکرار میکنن..واقعا اگه میتونستم دیگه قطع رابطه میکردم😔

من رابطمو کم کردم

تازه همشم غر میزنن ک خوشت نمیاد با ما رفت و امد کنی

نمیدونم نمیفهمن ک اعصاب منو داغون میکنن با تیکه هاشون

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من حتی انگشترمم باشوهرم خریدیم هنوز نیومده بودخایتگاری کل جهیزیه مو دوتایی رفتیم بیشتر وسایلاموخودم ...

حالا ما واسه حلقه و اینا خواهرمو زنداداشمو بردیم که مامانمم میدونست میریم..دیشب تو جمع میگه آره شما کسی رو نبردین من خبر نداشتم فلان..خیلی حالم بده از حرفاشون..

من رابطمو کم کردم تازه همشم غر میزنن ک خوشت نمیاد با ما رفت و امد کنی نمیدونم نمیفهمن ک اعصاب منو ...

وای واقعا خوش به حالت..من دلم برای مامان بابام تنگ میشه نمتونم کم بیام..تازه کم بیامم فک میکنن شوهرم نمیزاره در صورتی ک اصرار اومدن همش از اونه میگ برو گناه دارن..خیلی عصبیم میکنن چکار کنم..

وای واقعا خوش به حالت..من دلم برای مامان بابام تنگ میشه نمتونم کم بیام..تازه کم بیامم فک میکنن شوهرم ...

خب مگه تو یه خونه ان؟

من خونه بابام ک میرم،ینی هنوز عقدم،خونه خودشون نمیرم

اونام زیاد نمیان

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مگه دست منه عزیزم باباش نباشه نمیتونه 

ما هم چون پدرشوهرم میخاست بخره اونو بردیم با خودمون..بخدا برای من این چیزا اصن مهم نیس..حالا خواهرم اینا بخاطر اینکه من نگفتم بیان واسه خرید کت شلوار و انگشتر نشون برای داداشم ک رفتن عمدا اصن بمن نگفتن..پس منم باید ناراحت شم...؟