2777
2789
عنوان

شوهرم ...😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 51 پست
هم دختر بدی، هم جاهاز بدی، هم خونه بدی!!!! هم هیچی از اون سمت از نظر عاطفی و.... نبینی!!! چرا اخه؟؟ ...

منم بابت این چیزا ناراحتم ازش

اون میخاد من فقط لال باشم و حرفی نزنم و هرکاری خواست بکنه

از خودم 6 تومن قرض گرفته بود اوایل نامزدیمون هنوزم ک هنوزه نداده ک هیچ تازه میگه قسط بندی میکنم بهت برمیگردونم پولتو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم ک تاالان واسم هیچ جشنی نگرفتن و هیچ کاری نکردن تنها کاری ک کردن 3 تاالنگو اوردن برام و ی نش ...

مشکلت چیه که زن این آقا شدی ؟بابات هم تو رو بهشون میده،هم خونه میده ؟این آقا چه امتیازایی مگه داره که اینقدر جلوش کمر خم کردین؟

منم بابت این چیزا ناراحتم ازش اون میخاد من فقط لال باشم و حرفی نزنم و هرکاری خواست بکنه از خودم 6 ...

وای وای وای وای!!! دختر نکن!!! این عادت داره مثل اینکه! خودتو بیچاره نکن!!! اینجوری میخواد خرجی تو رو بده؟؟؟ میدونی چقد زندگی چرخوندن مشکله؟؟ پدر ماها درومده؟ بعضی وقتا ادم میگه اشکالی نداره! قدرشناسه میفهمه. انسانه میدم بهم برمیگردونه فدای سرش! ولی این رفتاراش نشون از قدرشناسی نداره . خواهش میکنم منطقی تصمیم بگیر گرنه یه عمر پشیمونی

Enjoy Your Mediocre Life
مشکلت چیه که زن این آقا شدی ؟بابات هم تو رو بهشون میده،هم خونه میده ؟این آقا چه امتیازایی مگه داره ک ...

من مشکلی ندارم و همچنین خانوادم

این اقا دوست صمیمی برادرم هستن و پدرم بخاطر اینکه پسر خوبی بود این وصلت رو قبول کرد ازدواجمون سنتی بوده و پدرمم از بابت کمک داره ازمون حمایت میکنه و قراره ک پول خونه رو تسویه کنیم اما اینقدر ب دیگران بذل و بخشش میکنه ک اخرماه میشه میگه دیگه ندارم نمیرسونم و ...

حس میکنم داره از من و خانوادم سواستفاده میکنه

به نظرم حس نکن مطمئن باش چون داره میکنه میدونی اگه باز از طرف عاطفه ساپورت می‌کرد یه چیزی ولی اینطوری خب نرو مگه مجبوری قطن فرصت بهتری واست به وجود میاد

شما که خوبین شوهر من ۴سال سابقه کار داره ولی کل حقوقش صرف قر و فر مامان و خواهرش میشده یه قرون از خودش نداشت

مادرشوهر سواستفاده گر من کل حقوقشو بالامیکشیده بدون اینکه یذره بفکر آینده پسرش باشه همه پولاشم صرف عوض کردن دکور خونه و بوتاکس و رنگ مو و کاشت ناخن و این چیزا میشده

آخ که فکر میکنم آتیش میگیرم

تازه تابعد عقدمونم هنوز توقع داشتن شوهر من خرجشونو بده

انقد وقیح بودن که میخواستن خرج بچه خواهرشوهرمو بندازن گردن شوهرم

شوهرم از دار دنیا یه ماشین داشت که فروخت تاپولشو بذاره تو بورس

اینا تافهمیدن شوهرم اینکارو کرده یه آبروریزی راه انداختن که بیا و ببین

میگفتن دختره کل پولاشو داده روسری و لباس

انقد پررو بودن همه جا میگفتن ماشین مال ما بود علی نباید ماشین ما رو بخاطر یه غریبه میفروخت

در حالیکه واسه قرون به قرون ماشین خود شوهرم زحمت کشیده بود

سر همین موضوعا بخودشون اجازه میدادن هررفتاری بامن بکنن

شوهرمم اوایل چیزی نمیگفت و مطیعشون بود

دوماه باهاشون کات کردم پیام فرستادم دنبال طلاق هستم

تا شوهرم ترسید 

دیگه وایساد تو روشون 

خداروشکر الان خوبیم

من مشکلی ندارم و همچنین خانوادم این اقا دوست صمیمی برادرم هستن و پدرم بخاطر اینکه پسر خوبی بود این ...

دقیقا حرفای شوهر منه

میگفت من بذل و بخششم زیاده

بعد که من میگفتم پول بده میگفت ندارم و اینا

خونوادشم همش چاخانش میکردن اونم فک میکرد کارش درسته

مادرشوهرم پررو پررو وایساده بود تو روی بابام میگفت تو پولکی هسی چی میشه که یه طبقه از خونتو بدی بچم

خیلی حالم بده چطوری بگم جداشیم اخه

ببین گلم ۱۰۰۰۰۰۰ تا مثال میتونم برات بیارم که زوجه اگر دوران عقدش بود جدا میشد! شما شانس اوردی خودشو نشون داده. خدا بهت لطف کرده داره علامت میده ! خودمونم باید عقل داشته باشیم. معلومه خانواده محترمی داری. واسه تو کیس زیاده گلم‌ . خیلی جدی صحبت کن باهاش توروخدااااا . بگو فکر نمیکنی تو وظایفت به شدت کوتاهی میکنی؟ اصن بگو نمیام تو این خونه! خونه برام بگیر ببین چند مرده حلاجه! الان تو خیال خودش میگه چ خوب هم زنمو دارم هم خونه اخیشششش !!!!! ب ریشت میخندن فامیلاش! دیدم ک میگم.. جدی بگو اینجوری نمیشه. با خانواده ت صحبت کن نگو ناراحت میشن اونا بعدا بری سر خونه زندگی بخوای برگردی ناراحت میشن نه الان! حزییاتو بگو . وای کاش پیشم بودی باهات حرف میزدم. احساس و علاقه رو بذار کنار. اون فقط وابستگی و هورمونه.!!!! عقل عقل عقل 

Enjoy Your Mediocre Life