2777
2789
عنوان

دخالت

192 بازدید | 8 پست

خواهرم خیلی دخالت میکنه البته به طور غیر مستقیم توی کارهای همه ... تنها شخصیه که خانواده خوب و موفقمون رو میبره زیر سوال .. و باعث شده از بس وقتش درگیر فضولی درباره دیگرانه زندگی خودش رو هوا باشه .. کلا بد دهن و حرافه .. به موقعش خیلی هم مهربون و دلسوزه ولی خیلی سرک میکشه توی کاره بقیه و مدام در پی گلایه و خبر چینیه ... جرات نداری پیشش یه چیزه کوچیک بگی میره میزاره کف دسته طرف و همه رو بهم میریزه .. واقعا دارم اذیت میشم .. چقدر بعضی وقتا جلو شوهرم خجالت میکشم .. درسته به روم نمیاره ولی خودم شرمنده میشم ... نمی تونمم باهاش قطع رابطه کنم ... رابطمونو خیلی خیلی کم کردم ... که البته یه عالم حرف واسه این کارم درست کرده و اگه بخواد یکیو از چشم بقیه بندازه استاده ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید زیاد خودتونو درگیر نکنید هیچوقتم حرفی بهش نزنید که بعدا ازش استفاده کنه شرایط سختیه وقتی خو ...

اگه خواهر شوهرم بود میگفتم طبیعیه ... حسادته ... چه می دونم هزار و یک دلیل قانع کننده ... ولی خیلیییی سخته خانوادت بجای اینکه ببرنت بالا الکی با رفتار نامناسب بیارنت پایین .. خیلی جاها آدم مجبوره دهنشو ببنده ...متاهلا می دونن چی میگم .. 

[QUOTE=151097367]اگه خواهر شوهرم بود میگفتم طبیعیه ... حسادته ... چه می دونم هزار و یک دلیل قانع کننده ... ولی خیلییی ...[/QUOTمیگن خواهرا همراز خواهر دیگشونن ایشالله ایشونم پی به کارای اشتباهشون ببرن

وبتی این اخلاقش نیدونی بهتره که باهاش در هیچ موردی صحبت نکنی ارتباط باهاش قطع نکن ولی تو صحبت کردن م ...

بخدا همین دو ساعته پیش در کمال احترام و آرامش برای باره هزارم بهش گفتم ..از من 13 سال بزرگتره .. ولی میگه برام مهم نیست ، دوست دارم .. گفتم عزیزم خودتو داری از همه دور میکنی تنها میشی .. میگه به جهنم