2777
2789

چیکار میکنید؟

باهاش ازدواج میکنید؟

بنظرتون بچه های بی یا بد سرپرست میتونن جای خالی بچه خود آدم و پر کنن؟

از ته ته ته دلتون بگید

شعارندیم#  

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

نه باهاش به هیچ عنوان ازدواج نمیکردم هرچند قبل ازدواج اصلا به فکر بچه نبودم ولی باااز نمیکردم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ازدواج میکنم 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

خیر 

ولی اگر بعد ازدواج متوجه بشم باهاش میمونم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

آره ازدواج می کنم چون اگه با یکی که اصلا دوسش ندارم و ازدواج کنم و بچه دار بشم و 7ر روز با طرفی که دوسش ندارم جنگ و دعوا کنم اون زندگی نه به درد من می خوره نه به درد اون بچه آینده بچه هم خراب می شه 

ارع میتونن 

وقتی خدا ی چیزیو ازت میگیرع قطعا چیزی خوبی ک بش جایگزینش کرد ی مهبت بزرگع 

ممکنع اولش ی شوک باش یا هر چیزی ولی اگ دو طرف ب پای هم بمونن  واقعا عالیع 

من کسیو میشناسم ک با وجود 50سال سن هنوز کسی نمیدونع چرا بچع دار نشدن و از ظرفی بچع هم از خواهرش بهش رسیدع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh