2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جاروبدست گرفت شوهرم اومدبامن دعواکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 36 پست

وا فدای سر تو بشه ک بدنش درد میکنه حالا مگه شوهرت دکتره درداشو ب اون میگه.

بگو خیلی درد داری بزار دخترت کارای خودشو بکنه و کارای توام بکنه . ب هیچ عنوان کار نکن وظیفه نداری کارای خونه اونو تو انجام بدی بد عادتشون نکن . ب شوهرتم بگو احترام خودشو و حدو حدود رو نگه داره و بخاطر موضوعات بیخود جلوی دیگران باهات بحث نکنه ک دشمن شاد شید.

اخیییی😏😏😏😏قبل عروس گرفتن بدنش درد نمیکرد😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه شوهرم میگ برو

ب شوهرت بگو و عادتش بده با خودش برو با خودش بیا البته با دعوت این تریپ صمیمیتای ظاهری ک میخوان این وسط ایجاد کنن باعث این سوءاستفاده ها میشه دیگه

نه بابادختراش میان میخورن میرن این میخوادمن برم بشورم

اصلا اینکارو نکن رفتی دیدی ظرفا تلنبار شده و مثلا ی میوه خورده بودین توام پیش دستیتو بزار رو اپن بیا بشین اگه نه ظرفای قبلی نبود حالا اگه دوست داشتی ی ابی ب پیش دستیتو اینا بزن ولی نزار عادت کنن بیان بخورن بریزن برن بعد بیفته گردن شما بزار بدونن نمیتونن سوءاستفاده کنن.

بعدش وقتی تو ی ساختمونی باید بیشتر دقت کنی حدو حدوداشونو بفهمن ب شوهرت بگو حالا ک من قبول کردم سختی ی جا بودنو قبول کردم تا تو تو سختی نیفتی واسه اجاره و اینا پس باید خیلی چیزا رعایت شه .همه باید حدوحدودشونو بدونن هم من با دعوت میرم هم اونا دلیلی نداره هرروز بری پایین اونام دلیای نداره همش بیان خونت مثل دوتا همسایه .

نزار رخنه کنن تو زندگیت وظیفه پسرشون بود ی خونه در شانت برات بگیره حالا ک نگرفت و اورد تو ساختمون خودشون اونا حق دخالت تدارن ک بگن خونه ماست و هروقت خواستیم میایم  یا تو باید بیای کارامونو بکنی عوض خونه ای ک دادیم.