2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جاروبدست گرفت شوهرم اومدبامن دعواکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 36 پست
به شوهرت بگومنم مثل مادرت کاروزندگی دارم وقدرت این همه کاروندارم یااینکه یه روزبه مادرشوهرت کمک کن و ...

منم همینومیگم میگ چطوربقیه بابچه میتونن تونمیتونی

آرامش💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار داره خونه اونارو تمیز کنی؟غذا اگه باهم میخورین ظرفاروبشور

وقتی تو یه خونه هستین این توقعات هست 

براهمینه که میگن برید تو زیر زمین داغون ولی کنار مادرشوهر زندگی نکنید

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
منم همینومیگم میگ چطوربقیه بابچه میتونن تونمیتونی

توام همون لحظه یه کابینت بریر بیرون مشغول کار باش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
هیچوقت نفهمیدم  چرا مادرشوهر ها بعضی هاشون   انقدر حیله گرن  

اینقدپدرشوهرمو پرکرده که بااینکه داییمه بامادرم قطع ارتباط کرده که اصلن خونش هنوزنمیره دختربرادرشو واس پسرش گرفته همش ازاون تعریف میکنه

آرامش💚

جات باشم از صبح نمیرم پایین دم دمای اومدن شوهرم میرم شروع ب شستن ظرف اینا میکنم. بعد قبل از ناله ی مادرشوهر میگم از صبح اینجا بودم و کلی خستم و این حرفا

تا ب چشمش بیاد

مردا تا چیزیو نبینن باور نمیکنن شوهر من همیشه میگف تو ک تو خونه بیکاری همش کارت چیه مگه تا اینکه یه روز خونه بود و کار افتاد سرش و دید نه اصلنم بیکار نیستم تو خونه

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
انتظار داره خونه اونارو تمیز کنی؟غذا اگه باهم میخورین ظرفاروبشور وقتی تو یه خونه هستین این توقعات ه ...

واقعابخدا اینقدساده بودم گفتم زنداییمه منودوس داره ولی نگوچه ماریه دخترش واسه خودش ازدومیلیون لباس خرید من یه لباس۱۰۰تومنی گرفتم دیوونه شداینقدددددگفت جلوشوهرم که مردم پول میپاشن لباس میخرن که شوهرم الان پول خرجی بزورمیده

آرامش💚
اینقدپدرشوهرمو پرکرده که بااینکه داییمه بامادرم قطع ارتباط کرده که اصلن خونش هنوزنمیره دختربرادرشو و ...

من مجردم ولی دلم نمیخواد  باور کنم که چنین موجوداتی هستن 

برا خوب شدن حالت 14 تا صلوات میفرستم . 

انشالله خدا کمکت کنه . 

پدر شوهرت ی زمانی میفهمه  که دیر  تا زنده هستن آدم ها باید قدر بدونند

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
واقعابخدا اینقدساده بودم گفتم زنداییمه منودوس داره ولی نگوچه ماریه دخترش واسه خودش ازدومیلیون لباس خ ...

برا خودت برنامه داشته باش عزیزم 

قرار نیس جیک و پیک زندگیتونو بهشون بگین 

شوهرت معلومه دهن بینه و مثل اکثر اقایون بچه ننه 

یکم سیاست داشته باش

وقتایی که خونه اس شوهرت برو جارو دست بگیر یا خونه مادرشوهرت یه دستمالی سرسری بکش 

ظرفارم من معتقدم وقتی خونه مادرشوهری اون غذارو پخته بقبه باید بشورن چه دختر چه عروس 

عزیزم این جور مواقع مرگ یه بار شیون یه بار با بگو بگو کار درست نمیشه شما هم کمتر برو هم وقتی رفتی به اندازم کمک کن هم شوهرت کلید کرد گفت باید بری جلوش وایسا و بگو مادر توه مادر من نیست مادرشوهر منه منم به اندازه یه عروس خوب وظیفه دارم نه به اندازه یه کلفت

واقعابخدا اینقدساده بودم گفتم زنداییمه منودوس داره ولی نگوچه ماریه دخترش واسه خودش ازدومیلیون لباس خ ...

زن دایی که خیلی بدتره مثل زن عموعه

برا خودت برنامه داشته باش عزیزم  قرار نیس جیک و پیک زندگیتونو بهشون بگین  شوهرت معلومه د ...

نه بابادختراش میان میخورن میرن این میخوادمن برم بشورم

آرامش💚

توهم کم نیار عزیزم

تا شوهرت رسید بگو عزیزم میشه یکم کتفمو ماساژ بدی ؟از صب دارم گردگیری میکنم دستام داره میفته دیگه

یا هم بگو آخ زانوم چقد این جارو برقیه سنگینه هی میکشم ازینور ب اونور پام شکست دیگه

یاهم گاهی اوقات ی دستما ببند ب سرت بگو سرم درد گرف بس ک از صب پاشدم ،نشستم کارا تمومی نداره ک

بعضی شبام عذرخواهم اینو میگم اما از صبحشم ب شوهرت پیام بده و قول رابطه خوب و بدون نقص بهش بده تا با کله بیاد خونه و اصلا نشنوه مادرش چی میگه

حالا واس اینگه خودتو عزیز کنی سالی یبارم کمک مادر شوهرت کن و خونه تکونی کن براش

امااااا بازم از ریزترین کارایی ک کردی بگو جلو شوهرت تا ب چشم بیاد

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
نه بابادختراش میان میخورن میرن این میخوادمن برم بشورم

زیاد نرو پایین

یبار که شوهرت پیله کرد چرا به مادرم کمک نمیکنی بگو اگه قراره بیاییم پایین من کارای مادرتو بکنم دیگه نمیام مثل مهمون ماهی دوبار میام احترامم حفظ بشه چه گناهی کردم تو نمیخواهی پول اجاره خونه بدی من باید عوضشو بدم؟

من اصلن خونش چیزی نمیخورم وقتی مارومهمون میکنه عمداواسه من چیزی درست نمیکنه ینی کم درست میکنه من گرسنه بمونم چون دختراش لاغرن من اندامم خوبه ورزش میکنم حتی به غذاخوردنمم حسودیش میشه

آرامش💚