2777
2789
عنوان

مسئله داری بیا هر چی که باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 77 پست
بگو عزیز جان من سنم بالاس و خیلی وقته منتظرم

برای خداوند هیچ چیزی سخت نیست سن بالا و پایین نداره قربونت برم عزیزم چشم خواسته ی شما چیه برای ازدواج و ثروت گفتم برای سلامتی هم گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازدواج 

ازدواج عرض کردم عزیزم میخای بخون نفر اول براش فرستادم جمله ای که باید تکرار کنید ضمنا اگهبتونید در ذهن و گفتار خودتون بپذیرید که سنتون بالا نیست و هنوز وقت زیاد است بهتر است، این جمله کاربردی عجیب دارد هر چقد دوست داری تکرار کن هر روز شک نکن ، ( اینک الحال زمان مقبول است امروز روز خوش اقبالی حیرت انگیز من است) سریع الاجابه ترین جمله ای که دیده ام صد بار هر روز هم تکرار کنی سود کرده ای برای هر آرزویی که داشته باشی طبق نیتت کارسازه ازدواج سلامتی ثروت و ... آرزوی به آرزوهایت رسیدن را برایت دارم عزیزم

اینو‌باید واسه ازدواج تکرار کنم ینی؟

آره گلم هر وقت در حال تکرار باشی کسی درخواست ازدواج داد یا قبلا خواستگاری کرده دوباره جواب خواست که سر دوراهی هستی جواب مثبت بده و از خدا بخواه حق الهی تو را بهت بده نه کس دیگری

برای ثروت مند شدن  چکار کنم اسی جان⚘⚘

سلام و صبح به خیر و شادی در مورد پولدار شدن باید اولا عاشق پول بود البته نه تا اندازه ای که از محبت بهتر انگاشته بشه و مث گذشته نگی پول چرک کف دسته اتفاقا پول یعنی ظهور خود خدا در خانه ،دوم اینکه هر روز سپسگزاری کن و داشته هایت را بشمار به نداشته ها فکر نکن و در آخر برا دارا بودن خساست باعث کمبود رزق میشود بی باکانه و دلیرانه باید خرج کرد(ولخرجی نه جاهایی که باید خرج کرد) تا چند برابر جایگزین شود در گفتار و افکار همیشه قبول کن دارا هستید برا ثروتمند شدن جمله ای تأکیدی گفتمبای یکی از کاربرهای عزیز که هر چقد تکرار کنید خوبه نتیجه گرفتم که میگم خدای را شکر

اینک الحال ینی چی 

یعنی حالا ، الان ،هم اکنون ، امروز ، همین لحظه ، کافیه عزیزم اگه بازم گنگه براتون جور دیگه ای جمله را بفرستم که راحت تر تکرار کنید

من عزیزم کسی توی زندگیم نیست و خاستگاری ندارم

انشالله خداوند بهترین را برایتان بفرستد و بر سر راهتان قرار دهد که همونی باشه که خودت میخای و سعاتمند بشوی در زندگی انشالله