2821
2789
عنوان

عکسی که داخل لپ تاب شوهرم دیدم :(

537 بازدید | 33 پست

تو عقد بودیم عکسای دفاع دانشگاهشو نشونم میداد که یک عکس توجهمو جلب کرد ، بعد از دفاع شوهرم با یکی از دوستاش داشتن میخندیدن که یک خانم هم تو عکس بود که به همسرم نگاه میکردو درحال خندیدن بودنو خیلی صمیمی به نظر میومدن ، وقتی عکسو دیدم حالم خیلی بد شد و شوهرم فهمید ولی یکجوری خودشو عصبانی گرفت ک من کشش ندم ، الان چهارساله از ازدواجمون میگذره ولی هرموقع شوهرم شعر میخونه اون دختره میاد تو ذهنم 😢 واسه خودم هزارجور فکر میکنم... دارم افسردگی میگیرم نمیدونم چیکار کنم ، درضمن شوهرم خودش شعر میگه ، نمیدونم چیکار کنم از ذهنم بره بیرون

خدایا شکرت💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولکن بابا 

من رفیق پسر داشتم همچین با عشق نگاش کردم که بیا و ببین اما ب قصد عشق و اینا نبوده ب چشم یه دوست بود فقط

شوهرت اگه اونو میخواست باهاش ازدواج میکرد تورو نمیگرفت که

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم
واقعا دوس دارید واس خودتون مشکل بسازید 😐😶

عکسشون خیلی خاص بود ، من خودم دنبال دردسر نیستم و زندگیمو دوس دارم ولی مطمئن باش تاثیرگذار بود که مونده تو ذهنم 

خدایا شکرت💜
تاحالا چیزی در اون مورد ازش نپرسیدی

همون شب ک عکسو دیدم گفتم که اگه توهم ببینی من با پسرای دانشگاه انقد صمیمی ام  چیکا میکنی ؟! ولی جواب درستی نداد و منو محکوم کرد که وای وای تو منو هنوز نشناختیو از این چیزا ... و اینکه شوهرم شعر میگه و شعرای قبل ازدواجمون خیلی عاشقانه بوده 😭😭

خدایا شکرت💜
ولکن بابا  من رفیق پسر داشتم همچین با عشق نگاش کردم که بیا و ببین اما ب قصد عشق و اینا نبوده ب ...

سلام

ببخشید اسم کاربری تون رو از اسم آقای ولادیسلاو اشپیلمن گرفته اید ؟

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راحت ازش بپرس اگه عصبانی شد محل نذار بگو یه بار برای همیشه تمومش کن.

اووووه اگه یک کلمه بگم انقدر جیغ و داد میکنه که من اخرش بگم غلط کردم اصلا من مقصرم ،

خدایا شکرت💜
همون شب ک عکسو دیدم گفتم که اگه توهم ببینی من با پسرای دانشگاه انقد صمیمی ام  چیکا میکنی ؟! ولی ...

گلم بنظرم من اینقد خودتو حساس نکن جوون بوده خب واسه دلش شعر عاشقانه میخونده.. یکم ب چیزای مثبت فکر کن گل

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792