2821
2789
عنوان

عکسی که داخل لپ تاب شوهرم دیدم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد۴سال یادت افتاده😐اخه این چیه خب اون موقع مجرد بوده یکاری کرده شما ک تو زندگیش نبودی اون موقع ال ...

تو این چهارسال هرچندوقت میاد تو ذهنم نه اینکه بعداز چهارسال باشه ، غلط کرده ، چطور من پاک و دست نخورده بودم ،اره اگه منم ب هزار جا بودم الان ناراحت نبودم ، 

خدایا شکرت💜
شاید اون نخواسته زنش بشه و اومده ایشونو گرفته😁

نه بابا دختره قیافش تابلووووو از این آویزوناس ، بعدشم شوهرم شرایطش خوب بوده حتما میخواسته خودشو بچسبونه تازه چادری هم بود 😒 

خدایا شکرت💜
امیدوارم همینطور بوده باشه 

حتما همینطوره بخاطر چیزای گذشته ن خودتو ن اونو اذیت نکن.. تو باید هرکاری بکنی تا اون هر روز بیشتر بیشتر دوستت داشته باشه اینجوری از چشمش میوفتی

مواظب خودت باش گل

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
حتما همینطوره بخاطر چیزای گذشته ن خودتو ن اونو اذیت نکن.. تو باید هرکاری بکنی تا اون هر روز بیشتر بی ...

من اصلا به روش نمیارم که ، فقط تو خودم میریزم ، نمیدونم مرسی از راهنماییتون ❤

خدایا شکرت💜
نه بابا دختره قیافش تابلووووو از این آویزوناس ، بعدشم شوهرم شرایطش خوب بوده حتما میخواسته خودشو بچسب ...

تو ک میگی از دلش خبر نداری الان میگی نههههه اونطوری نیس.پ چرا گیر3پیچ دادی

مشکلت فقط با روانشناس حل میشه عزیزم 

هر آدمی حتی خودت قبل ازدواج ممکنه با یک آقا پسری صمیمیت بیشتری داشتی یا اصلا فرض از یکی خوشا نیومد 

ولی الان حتی یادت نمیاد اون اقا کی بود و حتی بهش فکر نمیکنی

پس چطور فکر می‌کنی شوهرت بعد این همه سال به فکر دوست دوره ی دانشجوییش هست ؟

من فکر میکنم اونم فراموش کرده باشه رفتار تو بهش یاد آوری می‌کنه که به اون دختر فکر کنه 

حتی اگه چیز مهمی نبود

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
تو این چهارسال هرچندوقت میاد تو ذهنم نه اینکه بعداز چهارسال باشه ، غلط کرده ، چطور من پاک و دست نخور ...

خب یه قانونی هست که میگه زنو شوهر باید بزرگوار باشن و گذشته رو بریزن دور چون خودشون حضور نداشتن و بالاخره تو قشنگترین باغچه هم کرم پیدا میشه

منتهی باید یجور که عصبانی نشه باهاش حرف بزنیو واسه همیشه تمومش کنی حتی اگ خیلی عصبانی شد حتی اگ جوش آورد

حالا فک کن بهت بگه اره منو اون دختره دوست بودیم من عاشقش بودم ولی بهم نرسیدیم و اومدم تورو گرفتم، اینو بشنوی خیالت راحت میشه؟؟؟نه حالت بدتر از الان میشه

اونم هیچوقت اینو نمیگه حتی اگ راست باشه

تو ک میگی از دلش خبر نداری الان میگی نههههه اونطوری نیس.پ چرا گیر3پیچ دادی

اگه از عشقش ب خودم مطمئن نبودم چهارسال باهاش نمیموندم ، درضمن من از دختره تو عکس خیلی سرترم خودمم میدونم اما گاهی وقتا ناخودآگاه ذهن ادم درگیر میشه ، نمیدونم متاهلی یا نه ، اگه متاهل باشی باید بتونی درک کنی این ماجرارو 

خدایا شکرت💜
خب یه قانونی هست که میگه زنو شوهر باید بزرگوار باشن و گذشته رو بریزن دور چون خودشون حضور نداشتن و با ...

چهارسال سعی کردم فراموش کنم این قضیه رو ... نمیدونم... مرسی بابت راهنماییت عزیزم

خدایا شکرت💜
2825
2823
2791
2779
2792