2777
2789

خواهشا بگین من چکار کنم سونوگراف گف باید سقط شه آیا جنینم مرده س؟من کمردرد دارم اگه مرده بود بازم کمردرد داشتم یا نه خ نگرانم نمیدونم چکار کنم

واسه قلب زود رفتی بنظرم کاری نکن بمون ۹ هفته برو سونو اگه ضربان نداش اقدام کن .من ۸ هفته رفتم فقط جنین بود ۹ هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
واسه قلب زود رفتی بنظرم کاری نکن بمون ۹ هفته برو سونو اگه ضربان نداش اقدام کن .من ۸ هفته رفتم فقط جن ...

بچه ت چی بود عزیزم؟از بس فکر و خیال کردم مردم ی بارم قبلا سقط داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ٧ هفته دو روز شنیدم ولی جنین ها متفاوت هستن تا نه هفته صبر کن اگه تشکیل نشه خودش سقط میشه 

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

من تو ٧ هفته دو روز شنیدم ولی جنین ها متفاوت هستن تا نه هفته صبر کن اگه تشکیل نشه خودش سقط میشه ...

من اونروز ک سونو رفتم اصلا هیچی نخورده بودم میلم نمیکشید ضعف داشتم ممکنه بخاطر این باشه ک شنیده نشده؟

بچه ت چی بود عزیزم؟از بس فکر و خیال کردم مردم ی بارم قبلا سقط داشتم

دختر عزیزم.فکر و خیال سمه بنظرم کاری نکن تا ۹ هفته بمون زود رفتی اگه خدایی نکرده ۹ هفته صداشو نشنیدی اقدام کن انشاالله ک نی نی صحیح و سالم این دکترا میترسونن من غربالگری دوم رفتم گف بچت کوتولس دستو پاش مردم و زنده شدم گف بنظرم سقط کن رفتم دکتر خودم گف ۴ هفته صبر کن ببین رشد میکنه اندازه ۴ هفته یا ن نکرد سقط کن بعد ۴ هفته رفتم گف سالمه سالمه بخاطر همین میگم اقدام نکن اگه من به حرف سونوگرافیه گوش میکردم نینی سالممو از دس داده بودم سری بعد برو ی جا دیگه سونو بده انشاالله چیزی نی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من اونروز ک سونو رفتم اصلا هیچی نخورده بودم میلم نمیکشید ضعف داشتم ممکنه بخاطر این باشه ک شنیده نشده ...

فکر نمیکنم چون قلبش دیده میشه یا نهایت اروم میزنه ن اینکه نباشه ولی بازم زوده نگران نباش عجله هم نکن

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

الهی ان شالاه همه نینیا سالم باشن

انشاالله