2777
2789
عنوان

به شدت صورتم داغون شده

2087 بازدید | 30 پست

سلام من به شدت صورتم پر جوش و داغون شده شادابیش هم از دست داده یعنی میرم جلو اینه حالم بعم میخره قرنطینه ام هس بیرون نمیرم برا همین کرم پودر اینام مصرف نمیکنم راه حل دارید؟

برا شادابی و جوان سازی پودر کلاژن بگیر

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی صابون زردچوبه از عطاری بگیر استفاده کن قیمتشم مناسبه 

هرشب قبل خواب ب صورتت گلاب بزن بزار رو پوست بمونه خشک بشه فردا صبح بشورش

الوئورا بخر ی برگ از ژلش در طول روز بزن ب پوستت

قبل از حمام ماسک عسل و دارچین استفاده کن بزار بیست دقیقه رو پوستت بمونه 

کار سازه ؟ کدوم واسه جوش عالیه؟

اره خیلیییی من خودم انقد جوش داشتم دست ک میزدم رو پوستم انگار صورتم زخم بود ب نظرم همش در کنار هم خیلی عالیه اما عسل و دارچین فوق العاده هم پوستت نرم میشه هم ضدعفونی میشه جوش نمیزنی و جوشای قبلیتم خوب میشن 

پودر کلاژن چیه؟من نشنیدم؛خودتون استفاده کردید؟

اره گلم،متخصص پوست برام نوشته،بیشتر برا چاقی صورت بدرد میخوره و چین و چروک

قرص تتراسایکلین و اسکور زینک داده و ی سری داروی ساختگی،پوستم ب کل صاف شده،منم جوش زیاد میزدم

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
پودر کلاژن چیه؟من نشنیدم؛خودتون استفاده کردید؟

من استفاده کردم.هر روز یه شاسه میریختم تو شیر میخوردم.

درکنارش کلی دیگه درمان انجام میدادم.نفهمیدم کدوم اثر کرد کدوم اثر نکرد