2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان انصاری رفتم ماه پیش

خوب بود راضی بودم مخصوصا از پرسنلش

سزارین

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بخش عفونی نداره واسه کرونا؟چون میترسم  ،اسم دکترت چی بود گلم

نه خصوصیه

دکترم لیلا سعیدی 

دو تا بچه هامو بدنیا اورده🌹

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
هرچی میری پارسا نرو

ببخشید شما از بیمارستان پارسا چرا ناراضی هستین ؟ کی زایمان کردین اونجا 

دکتر من پارسا رو معرفی کرده با هزینه ۴۸۰۰.یعنی نرم؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشید شما از بیمارستان پارسا چرا ناراضی هستین ؟ کی زایمان کردین اونجا  دکتر من پارسا رو معرفی ...

افتضاحه.من خاهرم ساعت ۴صبح کیسه ابش پاره شد.بخدا ساعت ۹صبح بردنش برازایمان.اینهمه ساعت از درد نعره میکشید.میگفتیم دکترش کجاست.میگفتن دکتر بیهوشی گوشیشو جواب نمیده.پرستارا اصلانه جواب میدادن نه چیزی