2777
2789

پسرم خیلی جیغ میزنه و خشن رفتار میکنه 

حتی وقتهای که میخوام بخوابم همینطوره انقدر سرو صدا میکنه کلافه کننده 

همش با برادر کوچیکش در گیره 

کتک و کتک کاری 

روانی شدم .شما هم بچه هاتون اینطورین یا این مشکل داره .حرف اصلا گوش نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سنش اینجوریه ازمن که دختره همینه پسرکه شیطون تره.درست میشه خصوصا وقتی بره پیش دبستانی خییلیی خوب میشه واروم میشه

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

فک کنم باید ریشه رفتارشو تو کمبود ویتامین دی کمخونی و نوع رفتار خودت دنبال باشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

پسرمنم‌خشن‌یکم..مثل‌شمایه‌داداش‌کوچیکترداره...

بیشترازحسودی‌میاد....بیشترهواشوداشته‌باش‌محبت‌کن

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

پسرمنم پنج سالس همینهجرات ندارم بیرونم برم ابروممیبره درهرمغازه میخابه روزمین بیرون جیغ دادباید بره یچی بخره دوباره مغازه یعدیم همین دیگ ازدستش فقط گریه میکنم این همین یدونس

رنگ ولایتhaircolorist

اول یک آزمایش خون بدید شاید کمخونی،کمبود ویتامین دی و کلسیم داشته باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بچه ها خواهرشوهرم اینجورین. البته انقد دعوای پدرمادر دیدن. 

من و شوهرم اصلا باهم دعوا نمیکنیم ولی این بچه انقدر اذیت میکنه که حالت تشنجی تو خونه ایجاد میکنه .تو بیرون میریم فقط وایمیسه یه گوشه آدمها رو نگاه میکنه اصلا حرفم نمیزنه تا میرسیم تو خونه بی نهایت جیغ میزنه😣😣😣

نه دخترمن کوچکتربودخیلی اذیت میکردالان خیلی خوبه شده فقط یکم تنبل هست کاراشو گردن من میندازه ولی خیلی خوبه باخودش بازی میکنه علاقه به بازیهای هوشی دوست داره مثل پازل فقط گاهی لجبازی میکنه اون باباش نه من

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
الان سنش اینجوریه ازمن که دختره همینه پسرکه شیطون تره.درست میشه خصوصا وقتی بره پیش دبستانی خییلیی خو ...

جدی میگی 

من فکر کردم این فقط اینطوریه 

پیش دبستان نوشتمش بره ببینم درست میشه