2777
2789

سلام من یه حاجت بزرگ دارم ولی اومدم اول برای شما دعا کنم 💜💜💜💜💜

خدا رو قسم بدم که گره از مشکلاتتون باز کنه 💜💜💜💜

پس بیاین صلوات بفرستیم بر محمد و آل محمد 💜💜💜💜

بر پنج تن آل عبا 💜💜💜💜💜

و سلامتی آقا امام زمان عج به حق نرجس خاتون 💜💜💜💜💜

همین امروز حاجت روا بشیم 💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ایت الکرسی میخونم ..لطفا برا من دعا کنید ک ای یو ای سومم مثبت بشه ..و باردار بشم با ای یو ای ..و بچهای سالم و صالح نصیبم بشه

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
معنی قلب بنفش میدونی چیه 😐🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تمایلات جنسی🤣🤣🤣🤣

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

گلم واسه منم دعا کن مشکل بزرگی دارم که معجزه لازمه 💔😔زندگیم نابود شده منم دعاتون میکنم 

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا از خداهرچی میخوای بهت بده بحق قران