2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که زیاد از بیرون غذا بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 60 پست
خییلی بدم میاد متنفرررررم از زنی که غذا درست نمیکنه همش از بیرون غذامیگیره،،،،بدرد چی میخوره همچین ز ...

زبونت خیلی تلخه 

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
شانس ندارم یا کم میاد یا انقدری زیاد میاد ک مجبورم بریزم اشغالی  واسه همین حیفم میاد

واسه چه دور بریزی...فریز کن واسه روزهای نمیتونی...

من فقط شام‌درست میکنم چون همسرم‌نهار نیست بچه کوچیک هم ندارم...چیزی هم‌دور ریز ندارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمندم قبل کرونا شاید هفته ای دوبار میگرفتم 

ولی الان دور کارم و خونه هستم اخرین باری که از بیرون گرفتم یادم نمیاد کی بوده 

اخه غذا درست نمیکنی تو خونه پس چی کار میکنید 

من روزهایی که خونم ساعت ۱۱بیدار میشم 

تا ۲که شوهرم بیاد نهار اماده س خونه هم مرتب

واسه چه دور بریزی...فریز کن واسه روزهای نمیتونی... من فقط شام‌درست میکنم چون همسرم‌نهار نیست بچه کو ...

تو فریزر بذارم طعم بد نمیگیره؟ بو نمیگیره؟ 

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
تو فریزر بذارم طعم بد نمیگیره؟ بو نمیگیره؟ 

نه من تو ظرف در دار میریزم تو یه طبقه فریز غذای فریز شده س...روش تاریخ زدم...

چون‌من مهمان‌زیاد دارم گاهی زیاد میاد فریز میکنم 

نه مزه ش تغییر میکنه نه بو  میده...برنج فریز نگهداشتم...

خدایی تو این اوضاع اقتصادی دلم نمیاد یه قاشق غذا دور بریزم...

من کارمندم قبل کرونا شاید هفته ای دوبار میگرفتم  ولی الان دور کارم و خونه هستم اخرین باری که ا ...

عزیزم من اضطرابم حیلی بالاس،  دارو هم مصرف میکنم

کلا ذهنم الکی درگیر اینه که شاید تا وقتی ک شوهرم میرسه غذا حاضر نشه، بخاطر همین همش تو دلم میگم الان دیگه دیره واسه ناهار گذاشتن با اینکه شوهرم ساعت 4 میاد خونه و منم 11 بیدارمیشم

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
عزیزم من اضطرابم حیلی بالاس،  دارو هم مصرف میکنم کلا ذهنم الکی درگیر اینه که شاید تا وقتی ک شو ...

یه دفعه امتحان کن ساعت یک غذاتو بذاری تا ۳پخته 

ببین منم پانیک اتک دارم 

حمله های ترس

شک نکن هر چی باشی از من سالم تری 

تو میتونی 

امتحان کن یه بار