2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که زیاد از بیرون غذا بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 60 پست
با دید مثبت نگاه میکنم ک خداروشکر وضعتون خوبه ما ندارا تنبل هم باشیم باید پاشیم درست کنیم

نه خداشاهده ،حقوقمون تا وسط ماه دووم میاره 

چاره ایم ندارم😔

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
اره واقعا غذاهاشون خیلی بده، ازجای خوبم بخوام سفارش بدم خیلی گرون میشه

خودت با سیب زمینی پیاز گوجه بادمجون. غذاهای ساده و سالم بپز. من گاهی سوپ جو میپزم خیلی عالی. جو به مقدار زیاد میپزم میذارم فربزر هروقت خواستم کمی در میارم با گشنیز تازه و هویج رنده شده و بال مرغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوتا بچه دارم سه وعده پای گازم  انواع پیراشکی و کیک و شیرینی هم درست میکنم ماست و کره و پنی ...

چه فعالی تو چند سالتونه؟؟؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

اررره من😐😐😐😐تو این ماه فک کنم ۱۰وعده هم چیزی نپختم😑😑

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ما 🤚😁 چرا خجالت ؟!  البته به خاطر کرونا خیلی خیلی کم شده ها بیشتر کنسرو میخوریم به یاد اون ...

تن ها گرون شد تن ماهی شده ۲۸😫

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
نه خداشاهده ،حقوقمون تا وسط ماه دووم میاره  چاره ایم ندارم😔

طفلک بچت غذای خونگی و مقوی میخواد اخه مرغای بیرون که صددفعه داغ میکنن و میدن به مردم چیه

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
منم دوتا بچه دارم سه وعده پای گازم  انواع پیراشکی و کیک و شیرینی هم درست میکنم ماست و کره و پنی ...

ایول عزیزم ،باید شما رو الگوی خودم قرار بدم😘❤️

بچه هاتون چندسالشونه؟

ایول عزیزم ،باید شما رو الگوی خودم قرار بدم😘❤️ بچه هاتون چندسالشونه؟

بچه هام چهار ساله و دوساله ان گلم و ماشاالله شیطون

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
ما 🤚😁 چرا خجالت ؟!  البته به خاطر کرونا خیلی خیلی کم شده ها بیشتر کنسرو میخوریم به یاد اون ...

خخخخ اخ گفتی کنسرو 😅

همش غذاهای اماده و سوسیس و سیب زمینی سرخ شده میخوریم مواقعی ک غذا از بیرون نمیگیریم😁

ما قبل کرونا زیاد می گرفتیم. البته از جای مطمئن و ثابت. البته من چون کارمندم همیشه وقت نمیشد بپزم. الان دیگه خیییلی کم شده. خداروشکر شوهر من غذای بیرونو دوست داره و مشکلی نیست. خودم زیاد خوشم نمیاد

چه فعالی تو چند سالتونه؟؟؟

من بیست و دوسالمه گلم