خودت با سیب زمینی پیاز گوجه بادمجون. غذاهای ساده و سالم بپز. من گاهی سوپ جو میپزم خیلی عالی. جو به مقدار زیاد میپزم میذارم فربزر هروقت خواستم کمی در میارم با گشنیز تازه و هویج رنده شده و بال مرغ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه خداشاهده ،حقوقمون تا وسط ماه دووم میاره چاره ایم ندارم😔
طفلک بچت غذای خونگی و مقوی میخواد اخه مرغای بیرون که صددفعه داغ میکنن و میدن به مردم چیه
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
ایول عزیزم ،باید شما رو الگوی خودم قرار بدم😘❤️ بچه هاتون چندسالشونه؟
بچه هام چهار ساله و دوساله ان گلم و ماشاالله شیطون
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
ما قبل کرونا زیاد می گرفتیم. البته از جای مطمئن و ثابت. البته من چون کارمندم همیشه وقت نمیشد بپزم. الان دیگه خیییلی کم شده. خداروشکر شوهر من غذای بیرونو دوست داره و مشکلی نیست. خودم زیاد خوشم نمیاد