2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که زیاد از بیرون غذا بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 60 پست
با دید مثبت نگاه میکنم ک خداروشکر وضعتون خوبه ما ندارا تنبل هم باشیم باید پاشیم درست کنیم

نه خداشاهده ،حقوقمون تا وسط ماه دووم میاره 

چاره ایم ندارم😔

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
اره واقعا غذاهاشون خیلی بده، ازجای خوبم بخوام سفارش بدم خیلی گرون میشه

خودت با سیب زمینی پیاز گوجه بادمجون. غذاهای ساده و سالم بپز. من گاهی سوپ جو میپزم خیلی عالی. جو به مقدار زیاد میپزم میذارم فربزر هروقت خواستم کمی در میارم با گشنیز تازه و هویج رنده شده و بال مرغ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا بچه دارم سه وعده پای گازم  انواع پیراشکی و کیک و شیرینی هم درست میکنم ماست و کره و پنی ...

چه فعالی تو چند سالتونه؟؟؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

اررره من😐😐😐😐تو این ماه فک کنم ۱۰وعده هم چیزی نپختم😑😑

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ما 🤚😁 چرا خجالت ؟!  البته به خاطر کرونا خیلی خیلی کم شده ها بیشتر کنسرو میخوریم به یاد اون ...

تن ها گرون شد تن ماهی شده ۲۸😫

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
نه خداشاهده ،حقوقمون تا وسط ماه دووم میاره  چاره ایم ندارم😔

طفلک بچت غذای خونگی و مقوی میخواد اخه مرغای بیرون که صددفعه داغ میکنن و میدن به مردم چیه

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
منم دوتا بچه دارم سه وعده پای گازم  انواع پیراشکی و کیک و شیرینی هم درست میکنم ماست و کره و پنی ...

ایول عزیزم ،باید شما رو الگوی خودم قرار بدم😘❤️

بچه هاتون چندسالشونه؟

ایول عزیزم ،باید شما رو الگوی خودم قرار بدم😘❤️ بچه هاتون چندسالشونه؟

بچه هام چهار ساله و دوساله ان گلم و ماشاالله شیطون

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
ما 🤚😁 چرا خجالت ؟!  البته به خاطر کرونا خیلی خیلی کم شده ها بیشتر کنسرو میخوریم به یاد اون ...

خخخخ اخ گفتی کنسرو 😅

همش غذاهای اماده و سوسیس و سیب زمینی سرخ شده میخوریم مواقعی ک غذا از بیرون نمیگیریم😁

ما قبل کرونا زیاد می گرفتیم. البته از جای مطمئن و ثابت. البته من چون کارمندم همیشه وقت نمیشد بپزم. الان دیگه خیییلی کم شده. خداروشکر شوهر من غذای بیرونو دوست داره و مشکلی نیست. خودم زیاد خوشم نمیاد

چه فعالی تو چند سالتونه؟؟؟

من بیست و دوسالمه گلم