2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که زیاد از بیرون غذا بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 60 پست

ما غذای بیرون خیلی دوست نداریم هراز گاهی دو سه ماه یبار برای تنوع میریم یه رستوران خیلی عالی که هم غذاش خوب باشه هم روحیمون عوض بشه وگرنه اکثرا غذای خونه .

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما غذای بیرون خیلی دوست نداریم هراز گاهی دو سه ماه یبار برای تنوع میریم یه رستوران خیلی عالی که هم غ ...

افرین اینطوری خیلی خوبه👌🏻

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹

من بااینکه باردارم خودم همیشه غذا درست میکنم و فست فود و غذای بیرون دوست نداریم.در کنار کارهای خونه کیک و رولت و نون خامه ای درست میکنم.بعضی وقتا هم خودم ماست یا پنیر درست میکنم و همین دیشبم گز درست کردم 😀

ماشالا فکر کردم بالای ۳۰ هستی ماشالا حوصلت

خواهش میکنم گلم من کلا شاید در دروز دوساعت استراحت کنم برا همینم با این که ورزش نمیکنم ولی هیکلم خیلی خوبه اصلا شکم و پهلو ندارم

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
خخخخ اخ گفتی کنسرو 😅 همش غذاهای اماده و سوسیس و سیب زمینی سرخ شده میخوریم مواقعی ک غذا از بیرون نم ...

به جاش غذاهای نونی درست کن یا ساندویچ های خونگی .ما اصلا سوسیس کالباس نمیخریم شوهرم نمیزاره دیگه چندوقت پیش هوس کردم دو ورق کالباس خرید با چشم غره من خوردم😁

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خواهش میکنم گلم من کلا شاید در دروز دوساعت استراحت کنم برا همینم با این که ورزش نمیکنم ولی هیکلم خیل ...

کاش منم بتونم اما متاسفانه دوست ندارم تکونی بخور جز تمیز کردن خونه خیلی وسواسم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من بااینکه باردارم خودم همیشه غذا درست میکنم و فست فود و غذای بیرون دوست نداریم.در کنار کارهای خونه ...

افرین به شما کدبانوی نمونه 👌🏻💐

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
کاش منم بتونم اما متاسفانه دوست ندارم تکونی بخور جز تمیز کردن خونه خیلی وسواسم

منم وسواسم گلم شوهرم میگه بس که لباسا میشوری زود رنگشون میره داعم در حال شستشوام حالا از پرده و فرش و پتو واین چیزا گرفته تا یخچال وکابینت و گاز و هود و حمام و سرویس

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

خییلی بدم میاد متنفرررررم از زنی که غذا درست نمیکنه همش از بیرون غذامیگیره،،،،بدرد چی میخوره همچین زنی و مادری😏😏😏

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔
شانس ندارم یا کم میاد یا انقدری زیاد میاد ک مجبورم بریزم اشغالی  واسه همین حیفم میاد

ربطی به شانس نداره گلم،زنِ زندگی نیستی

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔