ما غذای بیرون خیلی دوست نداریم هراز گاهی دو سه ماه یبار برای تنوع میریم یه رستوران خیلی عالی که هم غذاش خوب باشه هم روحیمون عوض بشه وگرنه اکثرا غذای خونه .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بااینکه باردارم خودم همیشه غذا درست میکنم و فست فود و غذای بیرون دوست نداریم.در کنار کارهای خونه کیک و رولت و نون خامه ای درست میکنم.بعضی وقتا هم خودم ماست یا پنیر درست میکنم و همین دیشبم گز درست کردم 😀
خواهش میکنم گلم من کلا شاید در دروز دوساعت استراحت کنم برا همینم با این که ورزش نمیکنم ولی هیکلم خیلی خوبه اصلا شکم و پهلو ندارم
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
کاش منم بتونم اما متاسفانه دوست ندارم تکونی بخور جز تمیز کردن خونه خیلی وسواسم
منم وسواسم گلم شوهرم میگه بس که لباسا میشوری زود رنگشون میره داعم در حال شستشوام حالا از پرده و فرش و پتو واین چیزا گرفته تا یخچال وکابینت و گاز و هود و حمام و سرویس
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم