2777
2789

من یکم 😅 تنبلیم میشه البته بچه کوچک هم دارم، 

یدفعه چند روز پشت سرهم باید از بیرون غذا بگیریم یا حاضری و فست فود بخوریم

جلو شوهرم خجالت میکشم 

کیا با من همدردن😢

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل واسه بچه ات غذای خونگی بزار

چه طور دلت میاد مامانی بچه گناهه

من هر ازگاهی  مثلا هر یه ماه یا چن ماه اونم فست فودی خونه درست می کنم عذاب وجدان میگیرم میگم غذای ناسالمه

نمیگم غذاهای چی می پزماا نه

ولی تخم مرغ  و رب خونه رو ترجیح میدم به غذای بیرون اونم تو شرایط الان کرونا

منم دوتا بچه دارم سه وعده پای گازم  انواع پیراشکی و کیک و شیرینی هم درست میکنم ماست و کره و پنیر و دوغم خودم درست میکنم نون هم خودم میپزم لواشک و چیپس و میوه خشک و مربا و ترشی هم که کار همیشمه یه باغچه کوچیک هم دارم به اونم میرسم 

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
وا این کارا چیه‌ . من با ی پیاز سیب زمینی یا کدوو گوجه غذای خوشمزه میپزم این کارا چیه غذا بیرون‌. حا ...

اره واقعا غذاهاشون خیلی بده، ازجای خوبم بخوام سفارش بدم خیلی گرون میشه

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹