فقط همین؟ اینقدر قانون قانون میکنن چی پس؟ لعنت به این دنیا والا اگه من این کارا رو می ...
درهر صورت نفقه و مهریه تو بزار اجرا اگه مجبور شدی باهاش زندگی کنی
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی هیچ کسی پشتیبان نیس باید چیکار کنم؟ خودم هم سنم کمه هم پول ندارم کجا برم تازه با یه بچه
آره خب درست میگی ولی یه جوری باید زد توی دهن اینحور مردا بگذری ازشون پررو میشن. الان که بدتر شده با یه توراهی داری این درو اون در میزنی میتونی الان تحملش کنی؟
تو که میگی چند بار خیانت کرده چرا حامله شدی به فکر خودت نبودی بچه ای که میاد چه گناهی کرده اگه از مردتون یه بار خیانت دیدین بدونین ترک نمیکه و هیچوقت فکر نکنین با صبر همه چی درست میشه صبر شما اون بدتر میکنه مرد وقتی ببینه شما در برابر اشتباهش کوتاه میاین شرمنده نمیشه تکرارش میکنه چون به خودش حق میده
پس از فرثت استفاده کن بگو اگ میخای باهات زندگی کنم حق طلاق و حق حضانت بچه روها بهت بده تا باهاش بمونی اگ باز همچین غلطی کزد راحت بتونی جدا شی(این قسمتو بهش نگو😬😬 )