2777
2789
عنوان

باید به کی پناه برد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 47 پست

خدالعنت کنه مردای خیانتکارو...

عزیزم خدابهت آرامش بده ...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر خیانتها هم در دوران بارداریه

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
خیانتشو دیدی چرا باردار شدی؟ چجوری فهمیدی خیانت میکنه در چ حده خیانتش؟

آخه خوب شده بود یه مدت هیچ جا نمی‌رفت چیزی تو گوشیش ندیدم

ولی الان نمیتونم ببینم و بی تفاوت باشم

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
فقط عکس و یه شماره

فکر نکنم با این مدرک به جایی برسی 

عکس و صدا برای دادگاه موثق محسوب نمیشه ، چون میگن ممکنه فتوشاپ باشه 

اگه خیلی بهت خیانت کرده  ، یه کار میتونی بکنی تو همون دادگاه ، اگه اموالی داره ، بلوکه کنی و مهریه و نفقه ات و بذاری اجرا 

به اون زنه هم زنگ بزنی یه جورایی بترسونیش و بگی ازت شکایت کردم‌

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
عزیزم بیخیال شو بشین زندگیتو بکن .بهترین مردا هم بالاخره یه جا یه زیر ابی میرن ولش کن زندگیتو نابود ...

ظاهرا باید همین کارو بکنم

دادستان تو دادگاه میگه حرفت به هیچ جا نمیرسه

مرد آزاده تا 4 تا زن بگیره و اگرم صیغه باشه که اصلا هیچی نمیتونی بگی

آخه خوب شده بود یه مدت هیچ جا نمی‌رفت چیزی تو گوشیش ندیدم ولی الان نمیتونم ببینم و بی تفاوت باشم

وقتی همون بار اول چشم پوشی کنه آدم دیگه براشون عادی میشه.نمیدونم چه طوری حاضر میشید زندگی کنید با مردی که اینکارو میکنه

**اللهم عجل لولیک الفرج**
فکر نکنم با این مدرک به جایی برسی  عکس و صدا برای دادگاه موثق محسوب نمیشه ، چون میگن ممکنه فتو ...

فقط همین؟ 

اینقدر قانون قانون میکنن چی پس؟ 

لعنت به این دنیا

والا اگه من این کارا رو میکردم که الان سنگسار میشدم ولی مردا چون مردن هر غلطی دلشون خواست میکنن

ظاهرا باید همین کارو بکنم دادستان تو دادگاه میگه حرفت به هیچ جا نمیرسه مرد آزاده تا 4 تا زن بگیره ...

خب دیگه .برو دنبال زندگیت به مامانت هم بگو ابرو شوهرتو نبره واسه خودتون زشت میشه .

ظاهرا باید همین کارو بکنم دادستان تو دادگاه میگه حرفت به هیچ جا نمیرسه مرد آزاده تا 4 تا زن بگیره ...

یعنی چی اینحرفو میزنه...خوب همین زر میزنن ک مردا پر رو میشن ...خدا لعنتشون کنه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
وقتی همون بار اول چشم پوشی کنه آدم دیگه براشون عادی میشه.نمیدونم چه طوری حاضر میشید زندگی کنید با مر ...

وقتی هیچ کسی پشتیبان نیس باید چیکار کنم؟ 

خودم هم سنم کمه هم پول ندارم کجا برم تازه با یه بچه