2777
2789
عنوان

باید به کی پناه برد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 47 پست
فقط همین؟  اینقدر قانون قانون میکنن چی پس؟  لعنت به این دنیا والا اگه من این کارا رو می ...

درهر صورت نفقه و مهریه تو بزار اجرا اگه مجبور شدی باهاش زندگی کنی 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خب دیگه .برو دنبال زندگیت به مامانت هم بگو ابرو شوهرتو نبره واسه خودتون زشت میشه .

مامانم از صبحه که داره فحشم میده زندگیمونو زهرمار کردی

منم برگشتم خونم

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین؟  اینقدر قانون قانون میکنن چی پس؟  لعنت به این دنیا والا اگه من این کارا رو می ...

قانونمون مزخرف ترین قانون دنیاس 

کلی میکشوننت ، میبرنت ، با تایمای زمانی طولانی ، مثلا ۲ ماه بعد بهت وقت میدن ، اخر سر هم هیچی به هیچی

تو اگه عکس و شماره داشتی ، اشتباه کردی تو بوق کردی ، میتونستی شوهرتو با همونا بترسونی ، البته اگه آبرو دار بود 

میتونی بری دادگاه ، تو قسمت دادگاه واحد مشاوره ، برو اونجا صحبت کن ببین چی بهت میگن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
وقتی هیچ کسی پشتیبان نیس باید چیکار کنم؟  خودم هم سنم کمه هم پول ندارم کجا برم تازه با یه بچه

آره خب درست میگی ولی یه جوری باید زد توی دهن اینحور مردا بگذری ازشون پررو میشن. الان که بدتر شده با یه توراهی داری این درو اون در میزنی میتونی الان تحملش کنی؟

**اللهم عجل لولیک الفرج**
قانونمون مزخرف ترین قانون دنیاس  کلی میکشوننت ، میبرنت ، با تایمای زمانی طولانی ، مثلا ۲ ماه ب ...

نه نمیترسه از هیچی حتی از آبروش

خب منم اگه جلوش درنیام که میره بدتر خیانت میکنه

تو که میگی چند بار خیانت کرده چرا حامله شدی به فکر خودت نبودی بچه ای که میاد چه گناهی کرده اگه از مردتون یه بار خیانت دیدین بدونین ترک نمیکه و هیچوقت فکر نکنین با صبر همه چی درست میشه صبر شما اون بدتر میکنه مرد وقتی ببینه شما در برابر اشتباهش کوتاه میاین شرمنده نمیشه تکرارش میکنه چون به خودش حق میده 

آره خب درست میگی ولی یه جوری باید زد توی دهن اینحور مردا بگذری ازشون پررو میشن. الان که بدتر شده با ...

نه نمی‌تونم اصلا

ولی وقتی با قانون هم نمیتونم کاری بکنم چیکار کنم پس؟ 

نه نمیترسه از هیچی حتی از آبروش خب منم اگه جلوش درنیام که میره بدتر خیانت میکنه

فقط اگه اموالی داره برو توقیفش کن 

، بعد مهریه و نفقه رو بذار اجرا 

فقط قبلش با یه وکیل مشورت کن 

چیزی هم به کسی نگو به گوش شوهرت برسه بره بزنه به اسم کسی دیگه

اگه پدر نداره اموال پدرشم میتونی توقیف کنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
میگه زندگیمو دوس دارم

پس از فرثت استفاده کن بگو اگ میخای باهات زندگی کنم حق طلاق و حق حضانت بچه روها بهت بده تا باهاش بمونی اگ باز همچین غلطی کزد راحت بتونی جدا شی(این قسمتو بهش نگو😬😬 )

و اگ اموالی داره بزنه ب نامت

تو که میگی چند بار خیانت کرده چرا حامله شدی به فکر خودت نبودی بچه ای که میاد چه گناهی کرده اگه از مر ...

خودش چندین بار قسم خورد که دیگه حتی به زن دیگه ای نگاه نکنه، من از کجا میدونستم اینقدر بی وجدانه