سلام.من تازه امشب عضو شدم تورو خدا کمکم کنین ۴ سال ازدواج کردم دو سال و نیم اقدامم اما باردار نمیشم اینا به کنار شوهرم خیلی خوبه اما تنها بدیش این نمیتونه جلو خانوادش از من دفاع کن از اول هر چی گفتن سکوت کرده منم از شهرخودمون جمع کردم اومدم یجای دیگه که دور باشم حالا باز به پر و پام میپیچن هر کس یچیزی میگه امشب هم که پیام دادن چرا عکس سر لخت پروفایلت گذاشتی دیگه کفرم در اومد با شوهرم دعوا کردم من دلم میخواد برای خودم زندگی کنم باید چیکار کنم شوهرم پشتم باش من دیگه بریدم
اگه اهوازی یه جا بهت معرفی میکنم صد در صد باردار میشی😐
نه گلم بندرعباسم.ما مشکل نداریم مادرم رفت پیش یه دعا نویس گفت جاریش طلسمش کرده نطفه بسته نشه دیگه فعلا دعا داده چله هم داشتم بریدم این ماه خیلی امیدوارم البته نمیدونم اعتقاد دارین شما یا نه
عزیزم واسه خونواده شوهر یه گوش در باید باشه یه گوش دروازه خانوم گل منم بهت میگم چرا عکس سر لخت گذاش ...
آخه سرلخت سرلخت هم نبود فقط شالم عقب رفته بود بعد من هیچکس پروفایلمو نمیبین فقط مخاطبینم اونم خانوم هستن من خودم شیونات رعایت میکنم نیاز نیس با این کاراش دعوا بنداز بین ما میخواد بین ما بکاره
الان خودش دومی باردار از همون روز که حامله شد دومی رو اول ار همه به من زنگ زد کلی کنایه بارم کرد از همون اوایل اسفند من استرس شدید گرفتم مشکل معده پیدا کردم و شبا خواب ندارم نفسم میگیره با آرام بخش آروم میشدم اوایلش
من اگه عکس سرلخت بذارم پدرشوهرم خیلی خوشحال میشه ... در عوض پدرم پدر منو در میاره 😂😂 ...
ولله من تا حالا چه مجردیم چه بعد ازدواجم عکس سر لخت نذاشتم خودمم تا حدودی که شرع گفته حجابم رعایت کردم اما کارای اینا باعث میشه آدم دل زده بشه اینم عکس تولد شوهرم بود گذاشتم که اینجوری گوه زدن توش من حتی عروسیمم سر لخت نبودم درک اینو ندارن که شوهرم راضی شما چرا دخالت میکنین
میفهمم منم اعصابم از عصر دیروز خرابه خیلی دلم میخواد ی هفته با مادرشوهرم حرف نزنم 😐
من که دورم ازشون وقتی کار اینترنتی دارن زنگ میزنن براشون انجام بدم از اول هم اینجوری بود چون با عروسیمون مخالف بودن فقط زمانهایی که کار داشتن من عروسشون بودم منم بخاطر شوهرم نه نمیاوردم چون برای بدست آوردن هم جنگیدیم الان هم جونمون برای هم در میره فقط میگه نمیتونم تو روشون وایسم خودت دفاع کن منم پشتت دربیام منم روشو ندارم.بخدا بعضی از مادرشوهرا جونشون واسه عروسشون درمیره آدم میبینه حسرت میخوره شانس ما هم اینجوری بود