2777
2789
عنوان

صورتم چرا اینطوری شد یهووو

318 بازدید | 22 پست

چن ساعت پیش جلو ایینه موهامو شونه میکردم هیچ چیز خاصی ندیدم الان رفتم دستشویی تو ایینه دستشویی دیدم سمت چپ صورتم یه خال گوشتی بزرگ افتاده 

نمیدونم جوشه خاله چیه ولی هرچی هست دست زدم شدیداااا خون اومد 

توروخدا بگید چیکار کنم این نمونه رو صورتم از ترس دارم سکته میکنم

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور فرق خال و جوشو نمیدونی😐

استرس دارم

خال که فک کنم نیس چون تو چن ساعت اتفاق افتاده

ولی من قبلنم سابقه داشتم جوشام همشون جاشون موند رو صورتم ۳ سال خودمو کشتم تا رفتن 

ولی این اگه بمونه مطمینم دیگه نمیره

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
شاید جوشه خون توش جمع شده فک میکنی خاله

خب جاش میمونه؟؟؟؟

تا حالا اینطوری نشده بودم 

من صورتم همينطور بود.فقط بهت بگم دست بهشون نزن ك صورتت مثل من چال چال ميشه.چند مدت دست نزن و صابون شير استفاده كن.من دكتر رفتم و اين همه قرص و دارو و كرم فايده نداشت هيچكدوم.الوئه ورا يكمي خوب كرد صورتم رو.خودم ادامه ندادم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه