2777
2789
عنوان

صورتم چرا اینطوری شد یهووو

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست
خب جاش میمونه؟؟؟؟ تا حالا اینطوری نشده بودم 

اگه دست کاریش نکنی و بزاری ب مرور خوب شه هیچ وقت جاش نمیمونه ک البته شما خلافشو انجام دادی 

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
اگه دست کاریش نکنی و بزاری ب مرور خوب شه هیچ وقت جاش نمیمونه ک البته شما خلافشو انجام دادی 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صورتم همينطور بود.فقط بهت بگم دست بهشون نزن ك صورتت مثل من چال چال ميشه.چند مدت دست نزن و صا ...

الوئه ورا مو زائد صورت رو زیاد میکنه شنیدم ولی من عرق کاسنی خوردم واقعا تاثیر داشت الان خبری از صورت پر جوشم نیست شب نصف استکان میخوردم صبح تغییرشو واقعا احساس میکردم ولی واسه همه شاید جواب نده سرکه سیب شنیدم رقیق کنی با اب نسبت سه ب یک با پنبه بزاری برای جایه جوش عالیع 

بیست و شیش سالتع بعد از وجود جوش ب حد سکته رسیدی گلم تعجب اوره؟!!

من۱۸ سالمه چن روز پیش دقیقا همینطوری شدم داشتم میمردم از استرس 

عذاب وجدانم داشتم که دست کاری کردم

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
من۱۸ سالمه چن روز پیش دقیقا همینطوری شدم داشتم میمردم از استرس  عذاب وجدانم داشتم که دست کاری ...

واسه تو تو این سن طبیعیه عزیزم