2777
2789

صبح زود پا شم برم پیاده روی بعد نون تازه بگیرم بیام دور هم صبحونه بخوریم بعد تا ظهر کارهای خونه و خودم و بچه بکنم بعد از ظهر بربرم گردش و خرید هرچیدلم خواست بخرم یه عالمه هم پول داشته باشم نگران گرونی و چیزهای واجب نباشم بخرم و بگردم با شوهر و بچم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونروز که تو قبر خوابیده باشم

اواااااا شاهیکا جون.دور از جونت

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

خانوادمو پیدا کردم باردارم  و دوقلو هام چند روز دیگه ب دنیا میان و همراه مامان گلی و مامان واقعیم و مادرشوهر عزیزم داریم اتاق بچها رو می چینیم...خدایا یعنی میرسه اون روز؟ 😍❤لطفا برام ی صلوات بفرستید ❤😘 منم براتون صلوات میفرستم 🤩

هعیییی

تو ی خونه بزرررررگ پشت پنجره روی صندلی نشستم و باغچه های توی حیاط رو نگاه میکنم و کاپوچینو میخورم دخترم سوار دوچرخه بازی میکنه و موهای طلاییش توی باد تکون میخوره شوهرم از سرکار میاد وتوی خونه دلبازمون کنار هم میشینیم و ساعتها حرف میزنیم و برنامه سفر میریزیم

😭😭😭😭😭

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

زندگی ایده ال من رو خیلی هاتون دوست ندارین ولی میگم.

یه رو صبح که نمازمو اول وقت خونده باشم،شب قبلش نماز شبم رو کامل خونده باشم و به موقع خوابیده باشم،بلندشم قرآن بخونم و مطالعه کنم و بعد صبحانه رو حاضر کنم،هنسرمو صدا کنم و براش صبحانه بذارم و بفرستمش سر کار،بعد ۶ تا بچه مو(الان فقط دوتا دارم) یکی یکی صدا کنم و همه دور سفره بشینن و من قربون صدقه شون برم و براشون صبحانه حاضر کنم.بعد همه با هم بریم خونه ی مادرم برای ناهار و همسرم هم بیاد(خانواده ام یه شهر دورن)،عصر هم بریم خرید یا پیتزایی و شب همه با هم کنار هم با آرامش بخوابیم.

خدایا میبینی چطور دارم برات خوش رقصی میکنم؟

با همسرم تو یه کلبه چوبی خوشگل تو دل جنگل. صبح از خواب پاشده و أتیش روشن کرده و چای آتیشی برای صبحانه.

روبه‌روی هم با نگاه عاشقانه و غرق لذت صبحانه میخوریم و عشق و عشق و عشق.....

بعد هم پسرم و دخترم بیدار میشن و تو جنگل بدو بدو میکنن و شادن