2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادمو پیدا کردم باردارم  و دوقلو هام چند روز دیگه ب دنیا میان و همراه مامان گلی و مامان واقع ...

فرستادم💋💋💖💖

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
روزی که از خواب بیدارشم فک کنم همش خواب بود ک قلب پسرم مشکل داره

آخخخخ خدا الهی بگردم.برای سلامتیش پنج تا صلوات و پنج تا امن یجیب خوندم😔😔

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

صبح بیدار شدمممم تو آیینه صورتمو ببینم ک از همیشه خوشگلترم گونه هام بزرگگگ ، پوستم صاف و سفید ؛ موهامم بلوند با هایلایت بلندددد 

شوهرم سرکاررره منم نشستم دارم فیلم میبینم و اهنگ گوش میدم بعدشم براش یه ناهار خوشمزه درست میکنم و قر میدم همزمان 😝😍از سرکار میاد دوتایی میخابیم باهم شب میریم باااام شهر قلیون میکشیم ( سلیقه شخصیمه و قلیون دوسدارم خب 😒)

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

تا هر وقت دلم میخواد بخوابم،بیدار بشم ببینم صبحانه رو همسرم اماده کرده،دخترم صبحانه داده و آروم داره باهاش بازی میکنه ک مزاحم صبحانه خوردن من نشه😆 بعد ماشین بردارم برم بیرون خرید کنم ظهر بیام نهار اماده رو بخورم و بخوابم و عصر هم بریم با دخترم بیرون

يك دختر دارم شاه نداره  
روزی که مریضا برام دعای خیر میکنن....خستگی کل شیفت از یادم میره قشنگگگگگگ😍😍😍😍😍

اخخخخی خسته نباشی عزیزم دختر عمه منم پرستاره و پدرم بهیار

اخخخخی خسته نباشی عزیزم دختر عمه منم پرستاره و پدرم بهیار

مررررررسی خانومی😍😍

خدا حفظشون کنه برات

نمیدونید اینطوری تشکر کردن از ادم چقدر کیف میده،کللللللی انرژی میگیرم...

در عوض بعضیا😐😐

امروز صبح ک پا شدم بعد مدتها برای من عالی بود .جالبه هیچ اتفاق خوبی هم قرار نبود بیفته فقط از همون اولی ک چشامو باز کردم یه حس خوب برا شروع روزم داشتم ازهمه چی لدت میبردم حتی صدای اب اکواریوم ک هر روز تو گوشمه و برام عادی بود ....نمبدونم واقعا دلیلش چی بود ....اگه دلیلشو میدونستم هر روز همونکارو میکردم ک همیشه اون حس خوب باشه .....

به نظرم نگاه ادم به زندگی مهمه نه منتظر اتفاقی باشیم ک ما رو خوشحال کنه  ک حالمون خوب باشه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

یه روزی هم از خواب بیدار شم و ببینم یه دسته گل رز بزرگ بالا سرمه روش نوشته سالگرد ازدواجمون مبارک عشقم. حالا برو کادوت رو از تو یخچال بردار

بعد با دست و صورت نشسته برم در یخچال رو باز کنم و یه جعبه شیرینی توش باشه بیارمش بیرون ببینم توش به جای شیرینی، یه سرویس طلای خیییییلی شیک با یه نوشته توشه که نوشته: خواستم برات شیرینی بخرم یادم افتاد این برات شیرین تره. ببخشید که نتونستم خونه بمونم امروز باید حتما میرفتم سر پروژه. ناهار چیزی نذار با هم میریم رستوران

بعد برم دست و صورتم رو بشورم،😂