2777
2789

پسرم یکسال و یک ماه داره. از ساعتی که بیدار میشه بطور صدردصد بدون یک ثانیه استراحت ففط درحال بدو بدو کردنه و خراب کاری.تو  کاببنتها میره از کمد و میز تلویزیون میره بالا. پشت و زیر مبلها میره. زیر کمد میره یک ثانیه اگه ازش غافل بشم مثل امروز تلویزون رو میندازه زمین. تمام مدت در حال خراب کاری و بدو بدو کردن و بالا رفتن و کشیدن و انداختن و خلاصه... از بس دنبالشم پاشنه پام درد میکنه.دستشویی بخوام برم با خودم میبرمش. 

تو این اوضاع نکبت کرونایی که نمیشه ببرمش دکتر میترسم بیش فعال باشه. 

توروخدا اگه کسی تحربه مشترک داره بهم بگه عادیه یا نه؟الکی دلداریم ندین . به مدرک و شواهد حرف بزنین😁مرسی

دخترمنم همینه..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم یکسالشه چهار دستوپا میره،بیشتر از اینکه بخاد خرابکاری کنه به من اویزون میشه وهمش بغلمه یا باید کنارش بشینم ،به هیچ کاری نمیرسم!فرت وفرتم مهمون دارم همیشه...

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
یاد پسرم افتادم البته الان دو سال و نیمشه.ولی وقتی همسنپسر شما بود همه این کارارو میکرد تلویزیون ۴۳ا ...

واقعا؟یعنی همینقد شیطون بود؟الان بهتر شده؟ببخشید میپرسم:بیش فعال نیست؟

پسرمن ۱۶ماهشه دقیقا همینطوره.همه کابینتارو کشو هارو یخچال و چسب زدم اون روز رفتته بالای میز دستشو زده به کاکتوس دوتا دستاشم پراز خارشده بود وایی که چقد سختی کشیدیم تازه بهتر شده.دیروز روی تخت بپر بپر میکرد سرش محکم خورد به دیوار انقد حالش بد،شد که داشت عز حال میرفت انقد ترسیدیم که نگو.خدارو شکربعد ده دقیقه بهتر شد.کافبه یا بازم بگم؟

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤