2777
2789

امروز با دخترداییم و نامزدش رفتیم بیرون، وقتي عشق بینشون رو دیدم جوری که پسره ناز دختره رو می‌کشید خیلی حسودیم شد. 

من هرکیو میخاستم نشد( البته دو ساله نامزد کردم ولی علاقه ایی بهش ندارم)

من خیلی گریه کردم دعا کردم از خدا خواستم ولی نشد

نمیدونم چرا قسمتم اینجوری بود 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموشش میکنی زمان کمکت میکنه فقط خودتو با بقیه مقایسه نکن

من شدیدتر  از شما عاشق بودم بطوریکه بهم پیشنهاد فرار کردن و مخفیانه عقد کردن داد و قبول نکردم و نرفتم 

بعد با یکی دیگه ازدواج کردم، کاملا معمولی و بدون هیچ علاقه ای.

دو سه سال اول ذهنم همش درگیر عشق قبلیم بود و از  زندگیم لذت نمی بردم

بعد کم کم و با گذشت زمان ب زندگیم خو گرفتم و بعد از مادر شدن دیگه همه چی عوض شد و عاشق بچم و همسرم شدم، انقدر ک حتی فکر عشق قبلیم دیگه ب ذهنم خطور نمیکنه و ب گذشته پیوسته

چرا خب؟ ملاک هاتو نداره؟ یا چون به بقیه نگاه می‌کنی و مقایسه می‌کنی از چشمت افتاده؟

اصلا اون آدمی نیست که میخاستم یه جورایی مجبور شدم قبولش کنم.البته هنوز عقد نکردیم 

نمیتونم بهم بزنم چون دلم نمیاد گناه داره

فراموشش میکنی زمان کمکت میکنه فقط خودتو با بقیه مقایسه نکنمن شدیدتر از شما عاشق بودم بطوریکه بهم پی ...

اصلا نمیشه فراموش کرد من هنوزم دوستش دارم

اینکه رابطه عاشقانه بقیه رو میبینم خیلی عذابم میده اذیت میشم همش بخدا گله می‌کنم. ‌‌...... ولی فایده ایی نداره

اصلا اون آدمی نیست که میخاستم یه جورایی مجبور شدم قبولش کنم.البته هنوز عقد نکردیم نمیتونم بهم بزنم چ ...

اگه عقد نکردین و دوستش نداری و با ملاک هات جور نیست حتما کات کن. وقتی عقد کنین این حس درست نمیشه که هیچ بدتر هم میشه. درسته واقعا هر دو تاتون گناه دارین الکی نرو تو یه زندگی که دلت باهاش نیست و اونم یه طور دیگه آسیب می‌بیننه و واقعا بهش مدیون میشی. و بعدها می‌پرسه ازت تو که منو نمی خواستی چرا بله دادی و عقد کردیم. پس بشین عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر پای یک عمر زندگی هست.