2777
2789
عنوان

اونایی که بچه یکساله بخصوص پسر دارن بیان لطفا.

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست
واقعا؟یعنی همینقد شیطون بود؟الان بهتر شده؟ببخشید میپرسم:بیش فعال نیست؟

ن پیش فعال نیست .شلوغ کاره .ببین بچه های پیش فعال سر ب هوآن مثلا براشون کارتون یا فیلم بزاری اصلا نمیشینن نگاه کنن یادگیریشون کمه .پسر شما کارتون یا فیلم نگاه می‌کنه .جلوشاسباب بازی بزاری بازی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه زیر سایه پدرو مادرش باشه

ممنون برا شمام عزیزم 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
پسرمن ۱۶ماهشه دقیقا همینطوره.همه کابینتارو کشو هارو یخچال و چسب زدم اون روز رفتته بالای میز دستشو زد ...

خدا حفظش کنه عزیزم. ان شاءالله همیشه سلامت و پایدار باشه زیر سایهدپدرو مادر

ن پیش فعال نیست .شلوغ کاره .ببین بچه های پیش فعال سر ب هوآن مثلا براشون کارتون یا فیلم بزاری اصلا نم ...

عاشق پیام بازرگانیه بدون پلک زدن ساعتها نگاه میکنه. ولی من اجازه نمیدم تلویزیون ببینه.

توروخدا یه کم بگین چیکار میکنه؟ من خیلی خسته و افسرده شدم وقتی هم بهم میگن این چرا اینجوریه؟

😂

ببین دختر من ۸ ماهش ک بود پله ها رو بالا میرفت کلی پله رو بالا میرفت ‌میزاشتمش داخل ترامپولین همونجا دو ساعت میچرخید .. الان تازه یکسالش شده . از وقتی از خواب پا میشه ۸ صبح . بدو بدو میره اتاق داداشش . اتاقشو میترکونه . کنترل پی اس۴ رشو ۲ تاشو خراب کرده😂😂 

میبرمش تو حال . اسباب بازیاشو پرت میکنه زیر مبل . بعد میره زیر مبل میارتشون .. کلا هم در حال حرکته ... همه جا رو بهم میریره بیسکوییت میریزه .. من کاریش ندارم .. ولی میشینم باهاش خودم بازی میکنم  لگو خیلی دوست داره .. پازل چوببی هم همینطور .. تاپ هم همینطور .. کلا خستش میکنم شب هم ی حموم و ۸.۹ شب خوابه .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
هدا حفظش کنه .

همچنین عزیزم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...