2777
2789

من روز های پنجشنبه یا جمعه اجازه دارم برم خونه مادرم 

امروز صبح ساعت ۱۱ حدودا بود که زنگ زدم شوهرم 

گفتم اقا اگه اجازه بدید برم خونه مادرم گفت برو تا ساعت ۵ خونه باش گفتم چشم 

منتظر شدم تاخودش از محل کارش بیاد دنبالم ببرتم 

منو برد گذاشت خونه مادرم

ساعت حدود ۵ شده بود که زنگ گفت میاد دنبالم متاسفانه امروز خالم و پسر خالم و دختر خاله خونه مامانم بودن

پسرخاله من فوق العاده انسان موذی ابزیرکاهی هست و چون شوهرم وضع مالیش خوبه به اون حسادت میکنه کلا نسبت به شوهر من حرص داره 

شوهرم اومد که بیاد دنبالم مادرم تعارفش کرد بیاد بالا نیم ساعت بشین شوهرمم به اصرار مادرم اومد

از اول که شوهر اومد پسر خاله ام مثل دیوونه ها زل زده بود به مم در حالی که قبلش اینطوری نبود منم حجابم خوبه مانتو بلند روسری پوشیده هستم اما پسرخالم از قصد این کار رو کرد

از خونه مادرکه اومدیم بیرون 

شوهرم پرتم کرد توماشین گفت  که تا یک ماه حق نداری خونه مادرت بری

هرچی بهش کفتم این از سر حسادته قبول نکرد گفت اگه اونجا مادرت نبود بلند میشدم میزدم دهنش 

وقتی یه حرفی رو شوهرم بزنه یه میلیمتر هم ازش کوتاه نمیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مریضه اما کاری نمیتونم بکنم

خودت شرایطو قبول کردیو داری ادامه میدی زندگیو، ما نمیتونیم کاری بکنیم مگه اینکه خودت بخای تغییرش بدی

اگه فقط یه خصلت بد داره ندید بگیر

گفتی وضع مالیش خوبه

اگه دوستت داره باهاش بمون

هیچ چیزی کامل مطلق نیست

اره مریضه اما کاری نمیتونم بکنم

می تونی،،، 

همچین ادم طرحواره رهاشدگی داره… 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم