2777
2789
عنوان

دخترم خیلی کوچیکه اما میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 52 پست
باهوش بوده

ربطی به هوش نداره عزیزم بچه با بجه فرق داره اشنای ماهم ۱۵ماهگی گزفت انقد پوز داد که ۲۰ماهگی بچه یسره شد هیچی نمیگفت دوباره پوشکش کرد ۳سالگی گرفت من پسرمو ی ماه کار داشت ک ۳سالش بشه گرفتم قبلش همراهی نمیکرد منم اصلا فشار نیاوردم بهش سر ۴روز پوشکشو گرفتم حتی یبارم خراب نکرد ن خودش اذیت شد نه من اما جاریم ۲سالگی گرفت هر بچه ای ی جوره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آزاد میزاشتمش تو خونه وقتی تو شلوار جیس میکرد میگفتم جیش تو شلوار نه جیش تو حیاط.هر بار اینو تکرا ...

منم گهگاهی بازش میزارم ولی دو سه دفعه رو فرشمون جیش کرد . اشکال نداره به نظرتون تا یاد میگیره باز بزارمش نهایتش فرشو میدم قالیشویی بعد یکماه که یاد گرفت

در تاریخ ۹۹/۹/۹ به همه آرزوهام میرسم 😍😍😍😍😍
اها.نمیدونم گفتم شاید اونایی ک باهوش ترن زودتر یاد میگیرن.

نه اصلا ربطی ب هوش نداره مثلا پسر جاریم ۴ سالگی شروع کرد ب کلمه گفتن ۷سالگی خواست بره مدرسه زبون باز کرد حالا بیا ببین ماشالا شاگرد اوله اما داشتیم اونایی که زود بود همه کاراشون انا تو درس و دقت ضعیفن اینا اصلا دلیلی برا هوش نیست دختر جاریمم ۲سالشه تازه یاد گرفته بگه مامان بابا همین اما ماشالا یکسالگیش ۱۵تا گوشی گذاشتیم کنارش با زنگ خوردن تشخیص میداد برا کیه میبرد تحویل صاحبش میداد پسر منم اینجوری بود 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔