2777
2789
عنوان

دخترم خیلی کوچیکه اما میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 52 پست
بچه های دایی من ۳ سالشونه فقط جیغ میزنن حرفم نمیزنن هنوزم پوشک میشن یدونه پستونکم تو دهنشونه 🙄😁 ۳ ...

وای چقد بد 

اون یکی دایی من ۲ قلو داره بخدا به جون خودشون که خیلی عزیزن 

پسرش سر ۱ سالگی مث بلدزر از موتور میرفت بالا😂😂

شیر هم بهشون گفتن اییییه دیگ نخوردن 

سر ۸ ۹ ماهگی راه رفتن 

جیششونم رو ۱ سال و ۲ ۳ ماه گفتن

الان ۵ سالشونه بخدا میخورن ادمو مخصوصا دختره اینقدر زبون داره ک نگو

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد بد  اون یکی دایی من ۲ قلو داره بخدا به جون خودشون که خیلی عزیزن  پسرش سر ۱ سالگی ...

اینا هرجا میرن مهمونی بعدش همه سردرد میگیرن اتقدر جیغ میزنن 😁😁  یکم بچه ها جیغ میزنن یکم مامانشون 😶😶

وای عزیزم میشه به ما هم یاد بدی خدا خیرت بده دعات میکنم 

من آزاد میزاشتمش تو خونه وقتی تو شلوار جیس میکرد میگفتم جیش تو شلوار نه جیش تو حیاط.هر بار اینو تکرار میکردم در عرض یکماه یاد گرفت

اینا هرجا میرن مهمونی بعدش همه سردرد میگیرن اتقدر جیغ میزنن 😁😁  یکم بچه ها جیغ میزنن یکم ماما ...

نمیدونم چرا این مدلی اند 

کیان کیانا ما 

مارو میخوردن 

یسری ۳ سالش بود کیان همش براش بستنی میخریدم بعد گفت ببسی میخوام بریم بخریم من گفتم پول ندارم ک 😂

رفت تو کیفم عابر بانکمو اورد گفت اینا پس این چیه😂😂😂بریم با این بخریم😂😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
اخه من شنیدم اگه یادشون ندین تا 3 یا4سالگی هم نمیگن

نگه چکارش دارم بذار بچگی کنه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه