2777
2789
عنوان

عکسو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 99 پست
ایمانم خیلی سست شده،دیگه نمیتونم نماز بخونم...هیچ امیدی ب زندگی ندارم ،ب بابام گفتم خدا دخترتو از بی ...

عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم.کاش مثل من ضعیف نشی.کاش خودتو خار نکنی.کاش بخودت بیای ک ببینی ارزشت خیلی زیاده اون لیاقت نداشت.جوونی روزهای قشنگ برا خودت بساز

حیف نشو

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عادت میکنی ولی زمان میخاد شاید زمان زیاد

ایمانم خیلی سست شده،دیگه نمیتونم نماز بخونم...هیچ امیدی ب زندگی ندارم ،ب بابام گفتم خدا دخترتو از بین ببره شما رنگ خوشبو ببینین از بس که دلشونو خون کرذم با تین حالم ،پسره با عشقش عکس بغل میذاره من دارم اینجا میمیرم ، خدا میمردم، کاش خدا صدامو میشنید،این غم چقدر استخون سوز بود خدااا..

بخدا دارم شفت میشم ،هیچ کار نمیکنم ،صب تا شب هیچکار ،شبیه روانی ام ولی جای تیمارستان تو خونه افتادم

خیلی دلم براش تنگه ،دارم میمیرم براش ،غرپب ک میشه دلم براش پر پر میشه ،خدا منو ببر پیش خودت من طاقت ندارم  تو لباس دامادی ببینمش

@شایستههه  

@sheyda_9   

@saraaa2298aaa  

@moon227  

@آرام_سعیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم.کاش مثل من ضعیف نشی.کاش خودتو خار نکنی.کاش بخودت بیای ک ببینی ارزشت خ ...

تورو خدا لحظه ی اذانه برام دعا کنید

‍ ‍  @sheyda_9  

@آرام_سعیدی

@شایستههه  

@moon227  

@آینازجوجو

ایمانم خیلی سست شده،دیگه نمیتونم نماز بخونم...هیچ امیدی ب زندگی ندارم ،ب بابام گفتم خدا دخترتو از بی ...

پس دیگه راهی نمیمونه باید بری روانپزشک یا روانشناس

با دلای پاکتون واسم یه صلوات برسین😍مرسی
تورو خدا لحظه ی اذانه برام دعا کنید ‍  ‍   @sheyda_9     @آرام_سعیدی &nb ...

حتما عزیزممممم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

لطفا صبر کن

برو و دوش بگیر غسل صبر کن

خدا ادمها و عزیزانمونو میبره بعد ۴۰ روز دیگه اروم میشیم

پس تو هم بدون خدا خواسته

پس نه عکسشو ببین نه بهش فکر کن دیگه ازدواج کرده امشب از دلت بندازش بیرون

گریه کن این سبکت میکنه اما فردا با یه دید دیگه بیدار شو

فعالیتتو تو هر هنری داری شروع کن

یا خودتو سرگرم کن

قدر خانوادتم بدون دیگه یه روز میشه لحظه ای که خدای نکرده نیستن

پس به خاطر یه عشق پوچ که نمیشه گفت عشق چون ایشون رفتن خانوادتو ناراحت نکن حتی یه لحظه

فردا صبح یه دفترچه پیدا کن و کارای روزتو که میخوای شروع کنی انجام بده موفق میشی حتی کمک به مادر و پدرت که این شیرین ترین لحظه دنیاست

خدا همیشه باهاته پس قدر داشته هاتو بدون

به خدا اعتماد کن ⚘
لطفا صبر کن برو و دوش بگیر غسل صبر کن خدا ادمها و عزیزانمونو میبره بعد ۴۰ روز دیگه اروم میشیم پس ...

فعلا نیاز ب زمان دارم ،ولی چشم...کرونا هم نمیتونم جایی بذم ،پیش روانپزشکی ، پیاده روی ،صب تا شب خونه ،بیشتر عذاب میکشم

اخه از کجا معلوم ، الان ک خودمم از خودم میترسم انقدر ک حالم بده

یه مدت به اعصابت فشار اومده به خاطر همینه. یکم به خودت برس .خیالتم راحت شد که همه چیز یه طرفه شده دیگه راحتتر باهاش کنار میای. سنی نداری ،کلی وقت داری .

میدونست ، ولی خودشو زده بود ب خریت ک راحت بره ،بدون عذاب وجدان بره

شاید دوست نداشته شاید یه حکمتی توکار بوده بخدا 

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴
شاید دوست نداشته شاید یه حکمتی توکار بوده بخدا 

میدونم ، ولی طاقت ندارم ،اشوبم..نمیدونم سر ب کجا بذارم یکم دلم اروم بگیره.یسره تو روانمه،نمیدونم چطور خودمو نجات بدم

یه مدت به اعصابت فشار اومده به خاطر همینه. یکم به خودت برس .خیالتم راحت شد که همه چیز یه طرفه شده دی ...

اخه ۸سال درگیر این مسائلم ،۶سال برا یکی ک یه ادم لعنتی خواستگارمو از من متنفر کرد وبا بی رحمی تموم بهم زد همه ویو ،دو سالم این....من این غم ۸سالمو چطور میتونم خوب کنم،زخم دلم برا خیلی سال قبله

@شایستههه  

@notela78