2777
2789
عنوان

عکسو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق،دوست داشتن وابستگی.امید الکی، دعاهایی ک منو افسرده تر کرد...

مطمئن باش قسمتت نبود

روزی میشه عاشق کسی میشی و به این عشق بیهوده میخندی

سنت چنده

به خدا اعتماد کن ⚘
منم فراتر از تو می‌خوندم و می‌نوشتم.چ دعاها.چ نمازها.چ نذرها آخرش اومد دختر عمه مو گرفت....یعنی اون ...

مثل منی پس..فعلا ک روانم پریشونه بعید میدونم نجات پیدا کنم..فعلا قرص اعصاب میخورم ،قرص خواب

اگه قراربودهمیشه همون چیزی بشه که مامیخوایم که دنیاگلستون بودعزیزم.ولی اینومیدونم خدایه وقتایی که کارایی میکنه وبعدتورومیچرخونه ومیچرخونه ویه جوری حکمت اونوبهت نشون میده که کلامات میمونی،بازم امیدت به خداباشه 

...
از خدا چیزی رو به زور نخواه.شاید به صلاحت نبوده که به خواستت برسی.مطمئن باش خدا حواسش بهت هست و بهتر ...

اخه از کجا معلوم ، الان ک خودمم از خودم میترسم انقدر ک حالم بده

مثل منی پس..فعلا ک روانم پریشونه بعید میدونم نجات پیدا کنم..فعلا قرص اعصاب میخورم ،قرص خواب

منم همین بودم.بعد از چندین سال هم

لطفااااا بخودت بیا.سرگرم باش.بخودت برس.و یا ازدواج موفق

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم حتما خدا اینو برات صلاح دونست.شاید باهم خوشبخت نمیشدید و روزی صدبار میگفتی کاش از خدا تمیخواست ...

دیگه دلمو ب چی خوش کنم،از خدا مرگ میخوام..چند ساله اروم و قرار ندارم الانم ک عقد کرد..هوووف..جونم داره میره ،دلتنگشم

منم کات کردم . اینو یادت باشه ببین کی گفتم ،، خدا یه روزی کسی رو سر راهت می‌ذاره که هزار بار خداروشک ...

ایمانم خیلی سست شده،دیگه نمیتونم نماز بخونم...هیچ امیدی ب زندگی ندارم ،ب بابام گفتم خدا دخترتو از بین ببره شما رنگ خوشبو ببینین از بس که دلشونو خون کرذم با تین حالم ،پسره با عشقش عکس بغل میذاره من دارم اینجا میمیرم ، خدا میمردم، کاش خدا صدامو میشنید،این غم چقدر استخون سوز بود خدااا..

بخدا دارم شفت میشم ،هیچ کار نمیکنم ،صب تا شب هیچکار ،شبیه روانی ام ولی جای تیمارستان تو خونه افتادم

خیلی دلم براش تنگه ،دارم میمیرم براش ،غرپب ک میشه دلم براش پر پر میشه ،خدا منو ببر پیش خودت من طاقت ندارم  تو لباس دامادی ببینمش

@آینازجوجو  

@دخترکلهر  

@dornajoon  

@پیچ  

@الیناز70