2777
2789
عنوان

ماجرای کنکور من

284 بازدید | 16 پست

سلام خانمها من چند روز دیگ کنکور دارم حدودا یک هفته دوسال براش زحمت کشیدم از شانس بد من روز کنکور موعد پریودیمه منم وقتی پری میشم حالم بد میشه دل درد کمر درد اونم وقتی که اونروز اینهمه استرس دارم نمیدونم چیکار کنم که عقب بیفته بنظرتون چیکار کنم

قرص اچ دی بخور

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهلم اچ دی ضرر داره ومیگن یه هفته بعدش پری میشی

خب ی هفته بعد یشی

بهتر اینه که کنکورتو از دست بدی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
نه خودم پرستارم دوساله دارم واس پزشکی میخونم

پزشکی خیلی سخته؟

چرا سال اول نشد؟🥺

من سال اولمه دارم کنکور میدم

رشتمم ریاضیه

به نظر خودم میاد اگه بیشتر وقت داشتم خیلی خوب میخوندم

با خودم میگم یه سال بمونم پشت زیست رو هم بخونم اینارم خوب بخونم پزشکی بیارم

ولی خب میگن خیلی سخته

چرا سال اول نشد قبول شین؟

من اگه بخونم قبول میشم به نظرتون؟🥺

پزشکی خیلی سخته؟ چرا سال اول نشد؟🥺 من سال اولمه دارم کنکور میدم رشتمم ریاضیه به نظر خودم میاد ا ...

من روزی ۱۵ ساعت واس پرستاری خوندم تا کرمانشاه روزانه قبول شدم با زیست ۵۶ شیمی ۴۹ فیزیک۱۴ ریاضی۱۰ دینی ۸۷ ادبیات ۶۲ زبان ۳۸

من روزی ۱۵ ساعت واس پرستاری خوندم تا کرمانشاه روزانه قبول شدم با زیست ۵۶ شیمی ۴۹ فیزیک۱۴ ریاضی۱۰ دین ...

🥺🥺🥺🥺

پس اخه ادم،چجوری بخونه دوست من همون سال اول پزشکی اورد به کلاس هم می اومد اخه مگه اینا چطوری میخونن🥺