2777
2789
عنوان

همسایه ها یاری کنین می‌خوام مهمونداری کنم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسنجون دفعه قبل که اومدن داشتم با قلقلی این دفعه جوجه هم هست نمیشه با مرغ درست کنم

دیگ نمیدونم چی پیشنهاد بدم😂 

قیمه نثار هم خوشمزس 

آلو اسفناج 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
خورشت بادمجون و برانی اسفناج چیه من ندیدم واسه مهمونی کسی بزاره . غذاهای مجلسی درست کن اینا چیه ابرو ...

غذا که جوجه کباب هست با خورشت بادمجون

برانی که ماسته

پیشنهادات چیه

خیلی خونواده شوهرتو تحویل میگیریااا😂

ازدواج‌نکردم ولی مامانم همین جوریه همروپیرمیکنه میخادیه شام بده بعدشم تو یخچال دیگه جا نمیشه از غذاهاش‌ تاپنج‌ روزبایداوناروبخوریم به منم میگه توهم بایدهمینجوری پذیرایی کنی

اگه‌ دوس داشتین‌ یه‌ صلوات‌ واسه سلامتی و شغلم بفرستین
ازدواج‌نکردم ولی مامانم همین جوریه همروپیرمیکنه میخادیه شام بده بعدشم تو یخچال دیگه جا نمیشه از غذاه ...

نه بابا من اصلا اینجوری نیستم الآنم واسه این می‌خوام خوب باشه چون خانواده دامادشون ٢بار دعوتمون کردن خیلی پذیرایی خوبی کردن وگرنه همینجوری یه مرغ ساده درست میکنم

نه بابا من اصلا اینجوری نیستم الآنم واسه این می‌خوام خوب باشه چون خانواده دامادشون ٢بار دعوتمون کردن ...

کنارجوجه همون‌قیمه بذاریاتهچین‌اسفناج بورانی و سالاد کیکم‌‌بذارباچایی ژله‌ام‌دوس‌داری‌بذار  خوبه دیگه همینا

نه بابا من اصلا اینجوری نیستم الآنم واسه این می‌خوام خوب باشه چون خانواده دامادشون ٢بار دعوتمون کردن ...

راستی‌شما خودش بادمجونو بانون میخورین یابرنج؟