2777
2789
عنوان

شوهرم😔

446 بازدید | 38 پست

خیلی عصبی وتند مزاجه همیشه اینطور نیس گاهی اینطوری میشه و اگه عصبی بشه نمیشه باهاش حرف زد من خیلی کارا توی زندگی واسش میکنم از خرید نون و چیزایی که کم میاد سریع میرم مغازه میگیرم یا یبعضی وقتا که پول کم داریم از یسری چیزا میگذرم و احترام خانوادشو خیلی دارم حتی اگه چیزی بهم بگن توجه نمیکنم و سکوت میکنم ولی اون جلوی من از خانوادم گاهی بد میگه یبار اینقد از دست مادرم عصبانی بود پشت سر مادرم بهش بد وبیراه گف اعصابم خرده مادرمم مقصر بود اما از لحنش ناراحتم من جز احترام برای خوانوادش کاری نمیکنم اون از خانوادم بد بگه😔😔

زیادی خوب بودی

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

کوتاه بیای بدترشم‌میکنه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب شوهرت بگو احترام‌متقابل .هیچوقتوجلو شوهرت از خانوادت بد نگو حتی اگه مقصر باشن بزار احترام حفظ بشه ..مردادطوری هستن ک هر حرفی زمان خوشی بزنی همون حرف تا یه عمر میزنن تو سرت ..بستگی ب رفتار خودت داره

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
تقصیر خودته تو ام راجب خانوادش یه بار همینجوری حرف بزن تازه خودت میگی مادرت مقصر بوده دیگه 

آره مقصر بود ن اینکه اینقد پشت سرش بد بگه منم چیزی بهش نگفتم چون توی عصبانیت اگه بهش چیزی بگم قاطی میکنه شدید

به نظرم وقتی آرام هست بهش  بگو که دوست نداری در مورد خانوادت حرف بد بزنه. بهش بگو مرد خیلی خوبیه و واقعا ازش انتظار نمی ره که غیرمنطقی برخورد کنه خانواده تو و اون نداره حتی اگه خانواده حرف نامربوطی می زنن باید هر دوتون احترامشون رو حتی زمانی که نیستن حفظ کنید. 

ب شوهرت بگو احترام‌متقابل .هیچوقتوجلو شوهرت از خانوادت بد نگو حتی اگه مقصر باشن بزار احترام حفظ بشه ...

واقعا راس میگی من هر اتفاقی توی خانوادمون میفتاد براش تعریف میکردم و الان توی دعواهامون اونا رو میگه فک نمیکردم از حرفام سو استفاده کنه